Binlerce sanat eseri Londra'daki fuarda görücüye çıktı

İngiltere ve Avrupa'dan binlerce antika ve sanat eseri, Londra’nın lüks semti Mayfair'de 7'ncisi düzenlenen fuarda sergileniyor.

Giriş:
AA

Bu yıl 7'ncisi organize edilen Mayfair Antika ve Güzel Sanatlar Fuarı'nda; mobilyadan tabloya, mücevherattan heykele uzanan geniş yelpazedeki eserler meraklılarını bekliyor.

Kentin lüks giyim ve takı markalarına ev sahipliği yapmasıyla tanınan semti Mayfair'de yer alan fuar, ziyaretçileri için elmastan cama, ahşaptan bronza, kanvastan deriye malzeme cümbüşü niteliği de taşıyor.

FUARDA ÖNE ÇIKAN ESERLER

Fuarda öne çıkan parçalar arasında, Victoria dönemi ressamı John Atkinson Grimshaw'ın 450 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon TL) etiketli yağlı boya tablosu "Greenock Shipping" ile Edward Seago'nun 95 bin sterlinlik tablosu "Harvest in Norfolk” da yer alıyor.

TÜRKLERDEN FRANSIZ CAMI

David Hickmet, işini Kuzey Kıbrıs'tan İngiltere'ye gelen babasından devraldığını, ailesinin 1936'dan bu yana 3 kuşaktır sektörde yer aldığını söyledi.

Kendisinin Avrupa menşeli cam eserler konusunda uzmanlaştığını dile getiren David Hickmet, Türk müşterilerinin de en çok Fransız cam işlerine ilgi gösterdiği bilgisini verdi.

YARIN SONA ERİYOR

Fuar pazar gününe kadar gezilebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.