Rockstar Games, GTA Trilogy için özür diledi

Rockstar Games'in kısa bir süre önce yayınladığı "Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, oyuncular tarafından oldukça eleştirilmişti. Rockstar Games, yeni bir özür yazısı yayınladı.

Giriş: 22.11.2021 - 13:52 Güncelleme:
Haber Merkezi

Rockstar Games'in  "Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition" adı altında piyasaya sürdüğü üç eski GTA sürümü, hayal kırıklığı yarattı.

Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın güncellenmiş grafiğe sahip versiyonlarının bulunduğu paket, oyuncular tarafından beğenilmedi.

Oyun çıkışını yapmadan önce, beklentiler bir hayli yüksekti. Ancak geliştiriciler; oyunların grafik kalitesini günümüze uyarlamak yerine, eski grafikleri geliştirmeyi tercih edince oyunseverler umduğunu bulamadı.

ROCKSTAR GAMES ÖZÜR DİLEDİ

Rockstar Games, hem oyundaki grafik hatalarının hem de bağlantı problemlerinin güncellemelerle giderileceğini açıkladı ve oyunculardan özür diledi.

ESKİ SÜRÜMLER GERİ GELİYOR

Ayrıca GTA Trilogy'nin satışa çıkmasının ardından, oyunların orijinal eski sürümleri mağazalardan kaldırılmıştı. Rockstar, bu oyunların mağazaya geri döneceği söyledi.

Ayrıca 30 Haziran 2022'ye kadar GTA Trilogy paketini Rockstar Store'dan satın alanların hesabına, ücretsiz olarak klasik sürümler de eklenecek.

GTA: TRIOLOGY TÜRKİYE FİYATI

Rockstar Games'in ön siparişe açtığı Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, PC sahipleri tarafından 529 TL'ye şimdiden satın alınabiliyor.

Ayrıca; ülkemizdeki PlayStation 5 ve PlayStation 4 sahiplerine ek olarak Xbox sahipleri de bu üçlemeye sahip olmak için 529 TL ödemek zorunda kalacak.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300 RAM: 8GB Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB Depolama: 45GB

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600 RAM: 16GB Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB Depolama: 45GB

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition; şu anda PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlanıyor.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.