1 Mayıs provokatörleri iş başında
ensonhaber.com

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bahane ederek sokakları karıştırmak isteyen provokatörlere karşı geniş güvenlik önlemleri alındı.

TAKSİM KAPALI

Sendikaların kutlama alanı olarak Bakırköy'ü belirlemesine rağmen Taksim'e çıkmaya çalışan bazı eylemciler; polis ekipleri tarafından engellendi.

MEYDANLARI KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Meydanları karıştırarak, güvenlik güçlerine zor anlar yaşatmak isteyen işçi görünümlü eylemciler ise hazırlıklara gece yarısından başladı.

Molotof kokteylleri hazırlayan eylemciler, saldırı hazırlıklarını paylaşmaktan da geri kalmadı.

1 Mayıs provokatörleri iş başında

165 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yazılı açıklamasına göre, Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş, Sultangazi, Kağıthane ve Bakırköy'de kutlamalar kapsamında emniyet tedbirleri çerçevesinde izinsiz yürüyüş yapmaktan 139, pankart açmaktan 17, yol kapama amaçlı zincir taşıyan 3, taşkınlık çıkartan 3, havai fişek ve flama taşıyan 3 kişi olmak üzere toplamda 165 kişi gözaltına alındı.

85 MOLOTOFKOKTEYLİ ELE GEÇİRİLDİ

Kent genelinde terör örgütleri adına yapılacak korsan gösteri ve şiddet eylemlerinin önlenmesine yönelik dün ve bugün Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş'ta yapılan çalışmalarda 85 molotofkokteyli, 25 atımlık 3 havai fişek, atıma hazır boya dolu 95 şişe, maske ve flamalar ele geçirildi.