Yaşam

Atatürk Barajı, ülke ekonomisine katkı sağlıyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin, ülke ekonomisine sağladığı katkıya dair açıklama yaptı.

Ordu'da düğünde damada 'kılıbıklık belgesi' sürprizi

Perşembe ilçesinde dünyaevine giren damada arkadaşları ilginç bir sürpriz yaparak, takı töreni sırasında ‘kılıbıklık belgesi’ verdi.

Kilis'te fiyatı altınla yarışan boz fıstık hasadı başladı

Gaziantep başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yetiştirilen ‘boz' Antep fıstığının hasadına başlanırken, yeşil altın hasadının bu ay tamamlanması bekleniyor.

En az deodorant kullanan ülkeler belli oldu

Celebs Arabic'in haberine göre, en az deodorant kullanan ülkeler belli oldu. Türkiye bu listede Hindistan ile ilk sırada yer aldı.

Kağıthane'de köpeklere saldıran kedi

Çağlayan'da cadde üzerindeki kaldırımda duran “Gri Aslan” lakaplı bir kedi, yoldan geçen köpeklere saldırdı. Kediden güçlükle kurtarılan köpekler ve sahipleri panik yaşadı. Vatandaşların canından bezdiği kedi doğum yapması için götürülünce esnaf rahat bir nefes aldı.

Eskişehirli KOAH hastası 36 yıldır ayakta uyuyor

67 yaşındaki Muzaffer Işık, hastalığından ötürü 36 yıldır oturarak uyuyor. Tek hayali yatarak deliksiz bir uyku çekmek olan Işık, 'Herkes yattıktan sonra çocuk gibi ağlıyorum' dedi.

Isparta Eğirdir Gölü'ndeki kirlilik su canlılarını öldürdü

Eğirdir ilçesinde bulunan gölde kirliliğin artması ve su yüzeyinin yosunlarla kaplanması sonucu göl ekosistemi için önemli olan canlıların ölüsü kıyıya vurdu.

Elazığ'da 60 derecede ekmek parası için çalışıyor

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Elazığ'da fırıncılar, 300 derecelik fırınlarda ekmek pişiriyor.

Hatay'da filelere dolanan yılanı kurtaran itfaiyeci, yılana su içirdi

Erzin ilçesinde fileye dolanan bir buçuk metrelik kara yılanı kurtaran itfaiyecinin, yılana su içirdiği anlar kameraya yansıdı.

Trabzon'da turist çocuğa uyan vatandaşlar müzeye çorapla girdi

Atatürk Köşkü'nü ziyaret eden bir Arap çiftinin küçük oğullarının ayakkabısını çıkartarak köşkten içeri girdiğini gören yerli ve yabancı turistler köşke bu şekilde girildiğini düşünerek aynısını yapınca ortaya tebessüm ettiren görüntüler çıktı.

'21 Temmuz' dünyanın en sıcak günü olarak kayıtlara geçti

Avrupa Birliği'nin (AB) Copernicus uydu izleme sistemiyle yapılan ölçümlere göre, 21 Temmuz'un yakın tarihte küresel olarak kaydedilen "en sıcak gün" olarak kayıtlara geçtiği açıklandı.

İzmir'de bir balıkçı 3 tane dev orkinos yakaladı

Seferihisar bölgesinde balık avına çıkan Savaş Dursun'un, yakaladığı 2 metrenin üzerinde 120, 150 ve 160 kiloluk 3 orkinosla verdiği pozlar büyük ilgi gördü.

Elazığ'da 2 metre uzunluğundaki yılanların çiftleşme dansı

Baskil ilçesinde otluk alanda yürüyen vatandaşlar, 2 metre uzunluğundaki yılanların çiftleşme dansını görünce kameralara sarıldı.

Samsun'da baraj manzaralı tuvalet ilgi çekti

Altınkaya Barajı'nın üzerinde baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.

Düzce'de garsonluktan yaptığı birikimle dükkan açtı

Çocukluğundan beri kafe açma hayali kuran Ayşe Janves Batur, garsonluk yaparak biriktirdiği parayla hayallerine kavuştu. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Batur, mekan tasarımını ve tadilatını kendi elleriyle yapıyor.

Adıyaman'da bu fırında ekmek bekleyen kitap okuyor

Merkez ilçesinde bulunan fırının sahibinin, sıra bekleyen müşterilerin depremden konuşmasını engellemek için dış duvara yaptırdığı kitaplık takdir topladı.

İstanbul'da düz yolda otomobilini deviren kadın sürücü

Büyükçekmece’de düz yolda ilerlediği sırada kaldırıma çarparak devrilen otomobilin devrilme anları kameralara yansıdı.
Başa dön