Abdülkadir Selvi: Reza'nın heykelini dikin

v

Türkiye İhracatçılar Meclisi toplantısında Reza Zarrab'a iki bakan tarafından ödül verilmesi, Yeni Şafak yazarı Selvi'yi rahatsız etti.

Selvi, seçimden önce de "Yarın geç olmadan uyarayım dedim" başlıklı bir yazı kaleme alarak AK Parti'yi eleştirmişti.

İşte Selvi'nin Zarrab'la ilgili sözleri;

REZA ZARRAB YOLSUZLUĞUN SİMGESİ

Tabii AK Parti açısından dakika bir gol bir. 7 Haziran seçim kampanyasının Reza Zarrab'ın üzerinden yürütüldüğü unutulmuşçasına Cumhurbaşkanı'nın katıldığı törende AK Parti'nin iki bakanı Reza Zarrab'a ödül verdi. Tek eksiğimiz Reza Zarrab'ın ödül almamasıydı. Böylece o da tamamlanmış oldu. Reza Zarrab bir simge oldu. Doğru ya da yanlış, yolsuzluğun simgesi oldu. Toplum onu öyle gördü.

OYLARIN DÜŞMESİNİN BİR NEDENİ ZARRAB'DI

AK Parti'nin oylarının düşmesinin bir nedeni Reza Zarrab'dı. Seçim sonuçları, Reza Zarrab ve 4 bakanın AK Parti'ye verdiği zararı ortaya koydu. Bu konuda AK Parti'nin kendi tabanına, Türk milletine çok samimi bir özür borcu var. Oysa tam tersi yapılıyor.

OLDU OLACAK REZA'NIN HEYKELİNİ DİKİN

Milletle dalga geçilir gibi Reza Zarrab'a plaket veriliyor. Başbakan'ın bu durumdan ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hani seçimlerde verilen mesaj alınmıştı. Mesaj böyle mi alındı? Oldu olacak Reza Zarrab'ın heykelini dikin, 4 bakanı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş.