Abdullah Gül: Benim yerim belli
İHA

abdulah

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumartesi günü fetih şölenine neden katılmayacağını açıklayan Gül, aktif siyasette yer almadığı için mitinge gelmeyeceğini söyledi.

"BENİM YERİM BELLİ"

"Abdullah Gül, HDP'ye oy verecek" diyen HDP'li Selahattin Demirtaş'a da yanıt veren Abdullah Gül, "Parti kurucusuyum, yerim de belli" diyerek şöyle devam etti:

"Benim yerim belli, ben bir parti kurucusuyum. Siyasi parti başkanlarının zaman zaman benimle ilgili söyledikleri güzel sözler için teşekkür ederim. Ama nihayetinde bir partinin kurucusuyum ve yerim de belli.

Abdullah Gül: Benim yerim belli İZLE


"AKTİF SİYASETTE YER ALMAYACAĞIM"

Ben, cumhurbaşkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra söyledim nasıl bir hayat tarzım olacağımı. Bilgilerimi, tecrübelerimi bir vakıf çalışması çerçevesi içerisinde paylaşmak için uğraşıyorum. Aktif siyasette yer almayacağım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yere çekmenin anlamı yok. Tecrübelerimi, bilgilerimi yeri geldiğinde arkadaşlarımla paylaşıyorum."

"HAYRET ETTİM"

Twitter’da Erdoğan’ı takibi bıraktığı iddialarına ilişkin, "Twitter’la ilgili doğrusu hayret ettim. Twitter açık. Ben iki hesap takip ediyordum. Onlar aynı şekilde devam ediyor. Neler yazıldıysa anlayamadım onu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)