Adriana Lima'ya Acun'la aşk iddiası soruldu

adriana lima

Acun Ilıcalı’nın Brezilyalı manken Adriana Lima ile aşk yaşadığı ve evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Anadolu Ajansı muhabiri İnci Gündağ, bu iddiayı Adriana Lima'ya sordu. Güzel manken ise yanıt vermeyi reddetti. Diğer yandan, Türkiye'yi çok sevdiğini anlatan Adriana Lima, "Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten" dedi.

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı.

AA ekibi, defile öncesinde sahne arkasına girerek, modellerin şova hazırlık sürecini fotoğrafladı. AA ekibi, 25 makyöz ve 25 saç stilistinin dünyaca ünlü defile için hazırladığı modelleri görüntüledi.Adriana Lima'ya Acun'la aşk iddiası soruldu

Victoria's Secret defilesi Londra'da yapıldı

2014 Victoria's Secret Fashion Show HD Klip İZLE

Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, "Defile ilk defa Londra'da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra'dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz" dedi.

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima buluşması 2013 İZLE

Victoria’s Secret melekleri nefesleri kesti

ACUN İDDİASINA CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.

"TÜRKİYE İKİNCİ EVİM"

Adriana Lima daha sonra Türkiye ile ilgili şunları söyledi;

"Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim"

Millet gazetesinden Acun - Adriana ilişkisi iddiası

Adriana Lima'ya Acun'la aşk iddiası soruldu