AK Parti İstanbul mitinginde dev kalabalık
ensonhaber.com

AK Parti, Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde biri Yenikapı'da diğeri ise Maltepe'de olmak üzere iki büyük miting yapmış ve bu ikisinde 1,5 milyon ile 2 milyon insanı ayrı ayrı toplayabilmişti.

AK Parti İstanbul mitinginde dev kalabalık

2 MİLYON KİŞİ TOPLANDI

Şimdi ise Başbakan Davutoğlu liderliğinde AK Parti'nin ilk büyük İstanbul mitinginde yaklaşık 2 milyon insan Maltepe Meydanı'nı doldurdu.

AK Parti İstanbul mitinginde dev kalabalık İZLE

İŞTE DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI

Miting alanına gelen Başbakan Davutoğlu, partisinin Maltepe mitinginde halka seslendi:

Fatih Sultan Mehmet Han'a selam olsun. İstanbul'a düşman gemileri geldiğinde "geldikleri gibi giderler" diyen Gazi Mustafa Kemal'e selam olsun. Yahya Efendi'ye, Akşemseddin'e selam olsun. İstanbul diyince aşkla andığımız bu şehre belediye başkanı olduktan sonra bu şehrin her köşesine imzasını atan Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun.

Başbakan Davutoğlu İstanbul'da 2 milyon kişiye seslendi İZLE

AK Parti İstanbul mitinginde dev kalabalık

KAYBEDERLERSE İSTİFA EDECEKLER Mİ

Muhalefete sesleniyorum, MHP'ye CHP'ye sesleniyorum. Seçimi kazanamazsanız istifa etmeye hazır mısınız diye soruyorum, cevap yok.

AK Parti İstanbul mitinginde dev kalabalık

NAL TOPLUYORLAR

Biz millete hizmet etmek için iktidar olmak istiyoruz. Onlar diyor ki biz sizi engelleyeceğiz. Bizim hedeflerimiz var, onların ise bizim arkamıza takılıp nal toplamaktan başka işleri yok. Biz vahdet yolcusuyuz, biz hürriyet yolcusuyuz, biz bereketin yolcusuyuz, biz kudretli yeni Türkiye'nin yolcusuyuz. Onların bütün derdi Sayın Cumhurbaşkanımızla ve benimle uğraşmak. Biz güler geçer yolumuza devam ederiz. 40 gündür yollardayız. Mahşer-i kalabalıklarla beraberiz. 81 ili de gezeceğiz inşallah. MHP'ye bakın 41 ilde vekilleri yok. HDP'ye bakın Kürt kardeşlerimi istismar etmekle meşgul. Kudüs Miraç günü bizim mukaddesimiz diyeceğiz.

TÜRKİYE'YE BİR SİSİ ARIYORLAR

Anayasa mahkemesinde bireysel başvuru hakkı tanındı. Siyasi partilerin kapatılması engellendi. Türkiye'ye bir Sisi arıyorlar, izin verece miyiz? AK Parti demeye devam edecek miyiz? İnsan onurunu korumak hepimizin görevidir. İnsan onuru adına zalimlere karşı dimdik durmaya var mıyız? Günlerdir Kılıçdaroğlu yalan dolan edebiyatı yapıyor. Şimdi biz onlara ders vereceğiz. Biz iktidara geldiğimizde bu ülke IMF'den borç dilenen bir ülkeydi. Kılıçdaroğlu diyor ki "Türkiye'de 200 liranın altında geliri olan 17 milyon insan var". Külliyen yalan, bizim dönemimizde öğrenci bursu bile 300 lira. Yaşlı maaşı 45 liraydı şimdi 200 lira. Bunun hesap anlayışı yok. Bin liranın altında 8 milyon emekli var diyor. Bu Kılıçdaroğlu'na bir hesap dersi vermeliyiz.

4 YIL DEĞİL 4 SAAT BİLE VERİLMEZ

Kılıçdaroğlu diyor ki "bana 4 yıl verin". Kağıthane'ye Kağıttepe diyen, oy atmaya dahi gidemeyen birine 4 yıl değil 4 saat verilmez.