Büyük hatalar Fenerbahçe'yi liderlikten etti

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı lider Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin gollerini Cisse (2) ve Fernandes attı. Sarı-lacivertlilerin tek golü ise Tolga'dan geldi.

Büyük hatalar Fenerbahçe'yi liderlikten etti

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Maç boyunca rakibine oynama fırsatı vermeyen Alanya ekibi, sarı-lacivertlilerin savunmada yaptığı skandal hataları affetmedi ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

CİSSE 2 GOL ATTI

39. dakikada Tolga Ciğerci'nin golüyle öne geçen sarı lacivertliler, 45+3'te Cisse'nin golüne engel olamayınca devreye 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Alanyaspor, devrenin henüz ilk saniyelerinde yine Cisse'nin golüyle 2-1 öne geçti.

Akdeniz ekibi, golden sonra da etkili oyununu sürdürürken 62. dakikada savunmanın hatasının affetmeyen Junior Fernandes, skoru 3-1'e getirdi.

ALANYA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk ve Mevlüt Erdinç'i oyuna sürerek gol arayan Ersun Yanal'ın bu hamleleri sonuç vermeyince Aytemiz Alanyaspor zorlu maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla 4'te 4 yapan Aytemiz Alanyspor, 12 puanla 4. haftayı da lider kapattı. 7 puanda kalan Fenerbahçe ise 3. sırada yer aldı.