Alican Vural'ın babasından sosyalist gruba tepki
İHA

alican vural

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ordulu Alican Vural'ın cenazesi toprağa verildi.

Taziyede bulunmak için cami avlusuna girmek isteyen gruba Alican Vural’ın babası Cumhur Vural tepki gösterdi.

"ÇOCUĞUMU YEDİNİZ ALLAHSIZLAR"

Grubun cami avlusuna girmesini istemeyen baba Cumhur Vural, “Çocuğumu yediniz, Allahsızlar” şeklinde bağırdı. Baba Cumhur Vural'ı avluda bulunan vatandaşlar sakinleştirirken, gençlerden oluşan grup cami avlusuna girmeden dışarıda beklemeyi tercih etti.

Alican Vural'ın babasından sosyalist gruba tepki

KABRİSTANLIĞA GELMELERİNİ DE İSTEMEDİ

Öğle namazının kılınmasının ardından Alican Vural’ın cenaze namazını bir grup cami cemaati kıldı. Tabutu daha sonra cami cemaatinin omuzlarında cenaze aracına konulan Alican Vural, aynı mahallede bulunan aile kabristanlığına defnedilmek üzere götürüldü. Aile, Samsun’dan gelen grubun kabristanlığa gelmesini de istemedi.

Alican Vural'ın babasından sosyalist gruba tepki

TARTIŞMA ÇIKTI

Gelen grup Samsun’a dönmek için otobüs beklerken polis güvenlik tedbiri aldı. Bu sırada polis, otobüse binen gençlerden Genel Bilgi Taraması (GBT) için kimliklerini istedi. Buna tepki gösteren grup ile polis arasında bir süre tartışma yaşandı. Karşılıklı tartışmaların ardından kimlikler toplanarak polise teslim edildi. Yapılan GBT’nin ardından Samsun’dan gelen grubu taşıyan otobüs Ordu’dan ayrıldı.

Alican Vural'ın babasından sosyalist gruba tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)