Ankara Valisi'nden birlik ve beraberlik çağrısı
DHA

vali

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Kızılay'da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Mesajda birlik çağrısı veren Kılıçlar, "Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, birbirimizle daha iyi kenetlenmek terörün ulaşmak istediği hedefleri de boşa çıkaracaktır" dedi. Vali Kılıçlar, sözlerine şöyle devam etti:

"HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

"13 Mart Pazar günü Ankara'da sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin, halkımızın huzur ve güveninin hedef alındığı bu menfur saldırılar hiç şüphesiz güvenlik güçlerimizin terörle mücadele azmini ve kararlılığını daha da güçlendirecektir. Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, birbirimizle daha iyi kenetlenmek terörün ulaşmak istediği hedefleri de boşa çıkaracaktır. Bu vesileyle bir kez daha hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum"

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)