Ankara'da 'duran çift' eylemi
İHA

Ankara’da patlamanın yaşandığı yerde bulunan Karanfil Sokak’ta önlerine karanfiller koyan Güneş Bozkır ve Dilara Kaya isimli iki üniversite öğrencisi, yağmur altında saatlerce ayakta el ele durarak, hain terör saldırısına tepki gösterdi, hayatını kaybedenleri andı.

"ANMAK İÇİN DURUYORUZ"

Hiçbir siyasi ideolojilerinin olmadığını söyleyen Güneş Bozkır, “Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Sıcak yuvamızda oturuyorduk, vicdanımız elvermedi, ‘ne yapabiliriz’ dedik. Hiçbir siyasi ideolojimiz yok. Biz sadece insanların ölmemesini ve etrafın kana bulunmamasını istiyoruz. Tek istediğimiz daha fazla insan ölmeden bir şeylerin değişmesi gerektiği. Biz burada sadece anmak için, onların saygısına duruyoruz” dedi.

Ankara'da 'duran çift' eylemi

"SADECE ACIMIZI YAŞIYORUZ"

“Sadece acımızı yaşıyoruz, başka bir kaygımız yok” diyen Dilara Kaya ise yaşananlara katlanamadıklarını kaydederek, “Biz sadece saf duygularımızı yaşıyoruz. İnsanları çok güzel sindirdiler, biz de sabah bunu hissettik uyandığımızda, buradaki birçok insan gibi bizi de sindirmişlerdi. Güneş ve ben buna katlanamadık. Acımızı yaşayabilmek, onlara saygımızı gösterebilmek adına buraya geldik” diye konuştu.

Ankara'da 'duran çift' eylemi VİDEO

Ankara'da 'duran çift' eylemi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)