ASELSAN intiharlarında telekinezi şüphesi

ASELSAN intiharlarında telekinezi şüphesi

Yiğit Bulut'un daha önce yaptığı "Bir çok merkezde telekinezi yöntemi ile Erdoğan'ın ölmesi için çalışma yapılıyor." sözleri bir kez daha gündeme geldi. Başbakanlık Teştif Kurulu, ASELSAN mühendeslerinin ölümü ile ilgili savcılığa sunduğu raporda telekinezi şüphesine değindi.

2006-2007 yılları arasında ASELSAN'da 4 mühendisin peş peşe intihar etmesiyle ilgili Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun savcılığa sunduğu rapor şaşırttı. Hürriyet'ten Ümit Çetin'in haberine göre raporda, "Mühendisler uzaktan eletromanyetik saldırıyla intihara sürüklenmiş olabilir" denildi.

TELEKİNEZİ ŞÜPHESİ

ASELSAN'da 2006 ve 2007 yıllarında 4 mühendisin intihar etmesini inceleyen Başbakanlık Teftiş Kurulu, geçen hafta Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na sunduğu raporda mühendislerin uzaktan elektromanyetik saldırıyla intihara yönlendirilmiş olabileceğinden bahsetti.

Kurul araştırması sırasında ünlü Nöropsikoloji Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile temasa geçerek dışarıdan bir etki olup olamayacağı yönünde görüşlerini istedi. Tarhan da düşüncelerini bir rapor haline getirerek kurula sundu. Kurul da bu görüş çerçevesinde savcılığa yolladığı raporunda, mühendislerin 'telekinezi' tabir edilen elektromanyetik saldırıya maruz kalmış olabileceklerini ve intihara yönlendirilmiş olma ihtimalini göz ardı etmemelerini istedi.

YİĞİT BULUT'UN TELEKİNEZİ İDDİASI

Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok yöntemle öldürülmeye çalışıldığını belirterek şunları söylemişti:

"Suikast sadece fiziki olmaz. Sadece insani kimliğimle bir şey söylemek istiyorum. Beni yanlış anlayan da anlasın. Ben eminim ki bir çok merkezde telekinezi, uzaktan etkileme ve daha bir çok yöntemle Recep Tayyip Erdoğan'ın ölmesi için çalışma yapılıyor. Onun yok edilmesi için uzaktan tesirler gönderiliyor."