Atatürk dövmeli Alman kadına Türk eşinden dayak

Atatürk dövmeli Alman kadına Türk eşinden dayak

Yıllar önce Almanya'da tanışıp evlendiği Türk'le Antalya'ya yerleşen Alman uyruklu Andrea Groch, koluna Atatürk dövmesi yaptıracak kadar Türkiye'yi çok sevdi, ardından da Türk vatandaşlığına geçerek 'Sema Nur Döndü' adını aldı.

ŞİMDİ GERÇEK TÜRK OLDUM

3 yıl önce eşinden boşanan Sema Nur Döndü, internetteki sohbet odalarından birinde tanıştığı Hakan Erdoğan ile birbirlerini sevdiler ve onun için her şeyini bırakarak Ankara'ya geldi. Sema Nur Döndü, kadına şiddetin sembolü haline gelen Ayşe Paşalı'yı hatırlatan bir şekilde Ankara Adliyesi koridorlarında HABERTÜRK tarafından görüntülendi. Yüzü gözü morarmıştı. Karşısında kendisini görüntüleyen muhabiri gören Sema Nur Döndü, acısı biraz hafiflemiş olmalı ki, kendi durumunu anlatmak için acı bir espri yaptı: "Ben şimdi gerçek Türk oldum!.."

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Yanında avukatı Erdoğan Fırat ile birlikte adli kontrolden geçirilen, olayın üzerinden 24 saat geçtiği için gözlerinin altındakimorluklar biraz daha azalmış görünen Döndü, hayat hikâyesini ve başından geçen olayları HABERTÜRK'e anlattı. Sema Nur Döndü, Hakan Erdoğan ile tanıştıktan sonra Ankara'ya gelir, evlenmeyi düşünürler. Ancak daha sonra çıkan küçük tartışmalar üzerine Hakan Erdoğan, sevdiği kadını dövmeye başlar. Döndü, evi terk edip bir başka ev kiralar. Hakan Erdoğan ise Sema Nur Döndü'yü dövdüğü gerekçesiyle soruşturma geçirmiş ve iş yeri değişmiştir. Olayın ardından Sema Nur Döndü'nün evine giden Erdoğan, özür diler ve affetmesini ister. Kadın da "bir daha dayak yok" diye söz alır ve birlikte yaşamaya devamederler. Olay sabahı Hakan Erdoğan,Marmaris'e tatile gitmek için bilet aldığını, kredi kartıyla para çektiğini söyler. Ancak tatile sevdiği kadınla değil, arkadaşlarıyla gidecektir. Çıkan tartışmada Hakan Erdoğan, kadının yüzüne ve özellikle de başına vurmaya başlar.Sema Nur Döndü, o anı şöyle anlattı:

HER HAREKETİNDE DAYAK

"Hakan, özellikle başıma yumruk atıyordu. Çünkü tanıştığımızda, benim beynimde Anorizma (Damar büyümesi) olduğunu söylemiştim." Yüzü mor içinde kalan Nur Döndü bu haliyle işe gitmek istemez ve patronuna "Gelemeyeceğim" diyemesaj çeker. Döndü'nün ifadesine göre Erdoğan, bu kez de "Neden patronuna olayı haber verdin?" diyerek döver." Sema Nur Döndü, tümbunları anlattıktan sonra, "Ben kendimi kaybetmiş, yerde kanlar içerisinde yatarken, cep telefonumu kırarak 'Birilerine haber verirsen, seni kesin öldürürüm' diyerek evden çıkıp gitti" dedi.