Azerbaycan'da teröre tepki yürüyüşü

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerine yönelik saldırıları protesto edildi.

Azerbaycan'da teröre tepki yürüyüşü

Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'ne yürüyen göstericiler, Türkiye'ye desteklerini ifade etti ve terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepki gösterdi.

SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

"Bir millet, iki devlet, Azerbaycan-Türkiye", "Teröre lanet", "Kahrolsun PKK" sloganları atan ve iki ülkenin bayraklarıyla şehit askerlerin fotoğraflarını taşıyan grup, terör olaylarında hayatını kaybeden güvenlik güçleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Azerbaycan'da teröre tepki yürüyüşü VİDEO

"TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ" MESAJI

Uluslararası Diaspora Merkezi Başkanı İsmayıl Ağayev, burada yaptığı konuşmada, bazı güçlerin Türkiye'nin bölgedeki artan gücünü kabul etmediğini ve ülkeyi PKK terör örgütü vasıtasıyla zayıflatmak istediğini kaydetti. Ağayev, Azerbaycan'ın tüm devlet ve sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye'nin yanında olduğunu vurguladı.

Azerbaycan'da teröre tepki yürüyüşü

Sosyal Refah Partisi Başkanı Milletvekili Hanhüseyin Kazımlı da saldırılarda hayatının kaybeden güvenlik görevlileri için üzüntü duyduklarını, her türlü terör olayını lanetlediklerini belirtti.

Azerbaycan'da teröre tepki yürüyüşü