Aziz Babuşçu'dan muhalefete sert sözler
Ajanslar

babuscu

TBMM Genel Kurulu'nda, 2016 Yılı Merkezi Yönetim Geçici Bütçe Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerinde CHP'li Eren Erdem'in Rus TV'sine verdiği röportaja  gönderme yapan Babuşçu "Bu muhalefet dili ile Amerikancı, İsrailci, Esadcı, Rusçu oluyor da, bir tek Türkiyeli olamıyor" dedi.

TÜRKİYE'YE MUHALEFET EDİYORSUNUZ

Ak Partili Aziz Babuşçu muhalefetin tutumunu sert sözlerle eleştirerek şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye uluslararası alanda hangi sorunla karşı karşıya kalsa kendini muhalif sayan siyasetçisiyle, kendine muhalif diyen medyasıyla ve yine kendini muhalif sanan sözüm ona aydınlarıyla, iktidara muhalefet edeceğim derken Türkiye'ye muhalefet ediyorsunuz.

Aziz Babuşçu'dan muhalefete sert sözler VİDEO

HAKLI OLAN TÜRKİYE DEĞİL İSRAİL OLUYOR

Türkiye'yle İsrail arasından bir anlaşmazlık çıktı. Haklı olan İsrail'dir mesela. Bir bakıyorsunuz İsrail medyasıyla senkronize haberler gırla gidiyor. Zalim Esed rejimi Türkiye'ye dönük eylem ve söylemlerde bulunursa, bunu büyük bir arzuyla dile getirip ülkelerine yönelik kampanyanın parçası oluyorlar.

HEPSİ PUTİNCİ KESİLDİ

En son sınırlarımızdaki egemenlik haklarımız ihlal eden bir Rus uçağının düşürülmesi üzerine de, hepsi bir anda Putinci kesildi. Uçak düştüğü anda Türkiye'yi suçlayan genel başkanlar mı ararsınız? 'Ne olur Rus uçağı birazcık ihlal etse?' diyen gazeteciler mi ararsınız? 'Rusya'yı kızdırırsak ölürüz, biteriz, donarız' diyerek felaket tellallığı yapan aydınlar mı ararsınız.

BİR TEK TÜRKİYELİ OLAMADILAR

AKUT Başkanı Nasuh Mahruki'nin tweetine ve CHP'li Eren Erdem'in Rus TV'sine verdiği röportaja da de gönderme yapan Babuşçu ' Bu kafa düşünün ki kendi milleti aleyhine, bir başka ülkenin devlet başkanından ricada bulunuyor. Tıpkı bir millet ekilinin Rus televizyonlarına ülkesinin teröre verdiği desteği olduğunu söyleyen mülakatında olduğu gibi. Bu muhalefet dili ile Amerikancı, İsrailci, Esadcı, Rusçu oluyorlar da, bir tek Türkiyeli olamıyorlar."