Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü
İHA

İstanbul Bağcılar'da, araba alım-satım işleriyle uğraştığı öğrenilen Abdulkadir Tay (54) ile Muharrem U. (52) arasında tartışma yaşandı.

Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve Muharrem U. belindeki silahı çıkartarak tartıştığı Abdulkadir Tay’a ateş etti.

SİLAHI TUTUKLUK YAPTI, TAKİP EDEREK ÖLDÜRDÜ

İlk anda yaralanmayan Abdulkadir Tay kaçmaya çalışırken Muharrem U. bir kez daha ateş etmek istedi ancak tabancası tutukluk yaptı. Bunun üzerine Abdulkadir Tay, bir oto galericinin içine girerek saklanmaya çalıştı. Muharrem U., Tay’ı takip ederek dükkana girdi ve silahla vurarak öldürdü.

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü ViDEO

KATİL ZANLISI TESLİM OLDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin, olayla ilgili çalışmaları sürerken, katil zanlısı Muharrem U., olaydan 4 gün sonra, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muharrem U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

''BANA OTOMOBİL ALMASI İÇİN 55 İN TL'LİK ÇEK VERDİM, BENİ OYALADI''

İşlediği cinayetten 4 gün sonra polise teslim olan Muharrem U.’nun emniyetteki ifadesinde, “Abdulkadir Tay’ı 3-4 yıldır tanırım. Kendisi araç alım-satımıyla uğraşır. Bir süre önce bana araba alması için kendisine 55 bin TL’lik bir çek verdim. Aradan 2 hafta geçmesine rağmen bana dönüş yapmadı ve beni oyaladı. Olay günü kendisiyle tartışmaya başladık, daha sonra silahımı çıkartıp ateş ettim. İlkinde yaralanmadı, ikincisinde silahım tutukluk yaptı, bir dükkanın içine girdi ve onu takip ettim. İçeride silahımı yine sıktım ve öldürdüm, pişmanım” dediği öğrenildi.

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

Bağcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)