Bahçeli: Türkiye, Avrupa'nın toplama kampı değil
ensonhaber.com

Avrupa Parlamentosu'nun "Türkiye ile müzakereleri durdurma" kararı sonrası AB ile Türkiye arasındaki mülteci anlaşmasına değindi.

"İnsanların seyahat özgürlükleri kısıtlanamaz, açalım kapıları bırakalım giden gitsin. Türkiye, Avrupa'nın toplama kampı değil" vurgusunda bulunan Bahçeli, şunları söyledi:

BU KARAR AB'NİN SAMİMİYETSİZ TAVRINI DIŞA VURDU

"Avrupa Parlamentosu yozlaşmış niyetini yeniden göstermiştir. Yanlı ve çarpık Avrupa zihniyeti lafta yürüyen müzakerelerin dondurulması için tavsiye kararı almıştır. Üyelik müzakereleri fiilen kesintiye uğramıştır. Bu sakat karar AB'nin yanlı, kasıtlı ve samimiyetsiz tavrını dışa vurmuştur. AB Konseyi parlamentonun bu kararını görüşecek ve kesin karara varacaktır.

TÜRKİYE AB'NİN TUTUMU KARŞISINDA SONUNA KADAR HAKLI

İdam cezasının yasallaşması halinde katılım sürecinin askıya alınacağı söylenmiştir. Bu bir tehdittir. Yarından tezi yok AKP idam cezasıyla ilgili kanun teklifini TBMM'ye taşımalıdır. Ey mi yaman, bey mi yaman gösterelim. Türkiye'nin kukla devlet olmadığını ispat edelim. AP OHAL'i eleştirirken hiç utanmıyor mu? Türkiye AB karşısındaki tutumuyla yerden göğe kadar haklıdır.

Bahçeli: Türkiye, Avrupa'nın toplama kampı değil VİDEO

AÇALIM KAPILARI, GİDEN GİTSİN! TÜRKİYE AVRUPA'NIN TOPLAMA KAMPI DEĞİL

Şartlar oluşursa kapıları açıp gelen gelir, giden gider dememiz hakkımızdır. İnsanların seyahat özgürlüğünü kısıtlamak doğru olmayacaktır, bırakalım giden gitsin. Türkiye Avrupa'nın toplama kampı değildir.. Türkiye, AB'nin bekçisi toplama kampı değildir.

İLİŞKİLERİN DİBE VURMASININ SORUMLUSU TÜRKİYE DEĞİLDİR

İlişkiler dibe vurduysa bunun sorumlusu Türkiye değildir. Bizi onurlu ve eşit üye kabul ederlerse diyecek bir şeyimiz yok. İmtiyazlı ortaklığa da karnımız toktur."