Bakan Şimşek tenis turnuvasında yarı finalde

19 Mayıs Spor Kompleksi içinde yer alan Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında düzenlenen turnuvanın ikinci gününde çift erkekler grup maçları yapıldı.

BAKAN ŞİMŞEK YARI FİNALDE

Çift erkeklerde yarışan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Tenis Federasyonu Bakanı Osman Tural ikilisi, Hakan Çınar-Argun Bozkurt ikilisiyle karşılaştı. Bakan Şimşek ve Başkan Tural ikilisi maçı 2-0 kazanarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Bakan Şimşek tenis turnuvasında yarı finalde

"RAKİBİMİZ BİRAZ ZAYIF KALDI"

Maçın ardından açıklama yapan Bakan Şimşek, beklenenden kolay ve güzel bir maç olduğunu belirterek, "Federasyon Başkanı Tural, iyi bir performans gösterdi. Rahat bir oyun oldu. Rakibimiz biraz zayıf kaldı. Bir sonraki tura bakacağız" dedi.

Yoğun gündemi nedeniyle düzenli spor yapamadığını kaydeden Şimşek, fırsat buldukça sabah veya akşamları spora gitmeye çalıştığını söyledi. Karşılaşmayı, Bakan Şimşek'in eşi Esra Şimşek, 8 ay önce dünyaya gelen ikizleri Azra Esma ve Sare Nur ile birlikte izledi.

Bakan Şimşek tenis turnuvasında yarı finalde

Esra Şimşek, eşinin performansını beğendiğini belirterek, "Bize şans getirsin diye bebeklerimizi de getirdik. Aslında pek şansa da ihtiyacı yok" dedi.