Balyoz sanığı Tuğamiral'in ses kayı internete düştü

Balyoz sanığı Tuğamiral'in ses kayı internete düştü

Dailymotion.com sitesinde yayınlanan ses kaydında Tuğg. Fatih Ilgar olduğu iddia edilen kişi, yakında bir kanuni düzenleme ile hapisten çıkacaklarını, çıktıktan sonra da güzel planlarının olduğunu söylüyor.

YA EKONOMİK KRİZ YA DA İÇ SAVAŞ

Sözkonusu kişi "Bir iki aya kadar da ve bilgiler de gelen bilgiler de emareler de o yönde bir yasa tasarısı gündemde. O yasayla bizi çıkaracaklar. Bu ülke ya ekonomik krizle ya bir iç savaşla kendine gelecek" diyor.

Fatih Ilgar olduğu iddia edilen kişi Başbakan Erdoğan'ı da "aymazlık"la suçluyor. Başbakan'ın hem İsrail'e efelendiğini hem de radarı Türkiye'ye kurdurttuğunu ve bunun aymazlık olduğunu ifade ediyor.

İddia edilen kişi, son dört Genelkurmay Başkanı'nında vatan haini olduğunu söylüyor.

İşte o ses kaydının dökümü

Bu ülke ya ekonomik krizle ya da bir iç savaşla ancak kendine gelebilir çıktıktan sonra da güzel planlarımız var. Yani bu bir savaşsa savaş yapacağız. Yapacak bir şeyimiz yok yani. Burada bitmemesi lazım bunun.

Bir iki aya kadar da ve bilgiler de gelen bilgiler de emareler de o yönde. Bir yasa tasarısı gündemde. O yasayla bizi çıkaracaklar.

Bu ülke ya ekonomik krizle ya bir iç savaşla kendine gelecek. Bu iki seçenekten bir tanesi kapımızı çalacak. Ondan sonra dönüş yolu orada başlayacak.

GÜYA İSRAİL'E EFELENİYOR

Ki başbakan hakkında da yani onların da sıkıntıları var. Onlar da bir zaman gelip o dosyaları çıkacak. Yani bir değil on değil. Onların çıktığı anda dibe vuracaklar. Geliyor radarı İsrail'e güya efeleniyor.

Getiriyor radarı ülkemize koyuyor. Böyle aymazlık olmaz. Bilmiyor bunu insanlar. Bunun sonu geleccek. Rüzgâr hiçbir zaman kuzeyden esmez. Dönecek bu rüzgâr.

Son dört genelkurmay başkanı vatan haini. Onların yüzünden bu hallere geldik.

Silahlı kuvvetler şu anda maalesef ben şu andaki genelkurmay başkanına fazla fatura çıkaramıyorum. Çünkü kendisiyle yakinen çalıştım. İyi biliyorum duygularını düşüncelerini. Çok zeki bir adamdır. Buradan bir çıkış stratejisi yaratıyor kendince.

GENELKURMAY BAŞKANLARI KÖŞEYE SIKIŞTIRILDILAR

Ama bundan önceki 4 genelkurmay başkanı bizim bu hale gelmemizin en büyük nedenidir. Çünkü hepsinin sıkıntısı vardı. Köşeye sıkıştırıldılar bunlar yaptıkları hatalardan dolayı ve hareket edemez hale geldiler. Elleri kolları bağlandı ve bu hale geldik.

Lider lazım. Ha o lider kriz dönemleri lider yaratır. İşte geçmiş genelkurmay başkanı o yüzden lider olma şansını kaybetti.

İnisiyatif sıfır insanlarda. Yani operasyon yapamıyor. Olay hâkimiyetini kaybetti. Hiçbir azim, hiçbir inisiyatif, hiçbir cesaret yok. Ve bu işler de liderlikle kazanılır. Bu insanlar vatan haini.

Vatan haini yani inanın yüzleri çok kirli bunların.