Başbakan Davutoğlu'nu Kürt keskin nişancılar korudu

davutoğlu

Davutoğlu, Neçirvan Barzani ile Başbakanlık Ofisi'nde bir araya geldi. Basına kapalı görüşmenin ardından heyetler arası çalışma kahvaltısı gerçekleştirildi. Başbakanı Davutoğlu daha sonra ise Mesud Barzani ile bir araya geldi. Davutoğlu ve Mesud Barzani, gazetecilere poz verdikten sonra basına kapalı baş başa görüşmeye geçti.

DAVUTOĞLU'NDAN CAMİ ZİYARETİ

Davutoğlu, Mesud Barzani ile Başbakanlık Ofisi'ndeki ortak basın toplantısının ardından Şoreş Caddesi'ndeki kentin en büyük camisi, Celil El-Hayat Camisi'ne geçti.

Başbakan Davutoğlu'nu Kürt keskin nişancılar korudu

KÜRT KESKİN NİŞANCILAR KORUDU

Davutoğlu'na cami çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Davutoğlu, vatandaşların ilgisine yanlarına gidip selamlayarak karşılık verdi. Davutoğlu'nu cami ziyareti boyunca etrafa yerleştirilen Kürt keskin nişancılar korudu. Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etti.