Başbakan Davutoğlu'nun Niğde mitingi konuşması
ensonhaber.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Niğde mitinginde açıklamalarda bulundu. Burada Demirtaş'ın dün yaptığı konuşmada Taksim'i Kabe'ye benzetmesini ağır bir dille eleştiren Davutoğlu "Haddini de sınırını da bil" dedi.

"DEMİRTAŞ HADDİNİ BİL"

"Doğu'da müftü efendiyi vekil adayı gösterip,Batı'da Taksim bizim için Kabe'dir diyeceksin. Bu millet size inanır mı? Bu millet Kabe'nin adını duyduğunda ayağa kalkar, Kudüs'ün adını duyduğunda aşkla yürür. Ne inancı taşırsan taşı biz Kabe'ye şirk koşulmasına izin vermeyiz. Demirtaş haddini de sınırını da bilecek."

Davutoğlu: Demirtaş haddini de sınırını da bilecek İZLE


Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Niğde ile Aksaray'ın birlikte kullanacağı Hasan Dağı hHvalimanı'nı inşallah başlatıyoruz.

NOTERE GİDEN ADAMA İNANILIR MI?

Kılıçdaroğlu birtakım rakamlar söylüyor, bunları sayabilir mi? Sayamaz. Notere giden birine inanılır mı? Ben geldim dedim ki buraya otoyol yapılacak, tıp fakültesi açılacak şüpheniz var mı? Şüphe eder misiniz? Bizimle millet arasına ne noter girer ne de foter girer. Bunlar nasipsiz nasipsiz. Kılıçdaroğlu'nun maaşına haciz geldi haberi yok. Bu adam ülkenin bütçesini nasıl yönetecek. Kılıçdaroğlu sözüne güvenilsin diye notere gidiyor. Biz söylüyoruz, sözümüze güveniyorsunuz.

DEMİRTAŞ HADDİNİ DE SINIRINI DA BİLECEK

Doğu'da müftü efendiyi vekil adayı gösterip Batı'da Taksim bizim için Kabe'dir diyeceksin. Bu millet size inanır mı? Bu millet Kabe'nin adını duyduğunda ayağa kalkar, Kudüs'ün adını duyduğunda aşkla yürür. Ne inancı taşırsan taşı biz Kabe'ye şirk koşulmasına izin vermeyiz. Demirtaş haddini de sınırını da bilecek.

HAY SİZİN PATATESİNİZE AŞIK OLAYIM

Avrupa'nın en büyük tarım ülkesi Türkiye'dir. Tarımsal desteğe 10 milyar lira verdik. Niğde patates şehri... Hay sizin patetesinize aşık olayım.

HDP-CHP ARASINDAKİ CEPHEYİ GÖRSÜNLER

CHP ile HDP arasındaki cepheyi görsünler. HDP'ye destek verene oy verir misiniz? HDP-CHP birlik olmuş bir de Paralel destek veriyor. Paralelin bir adamı gitmiş Gültan Kışanak ile görüşüyor. Büyük oyunu bozmaya var mısın ey Niğde.

MHP VATAN BİRLİĞİNDEN BAHSEDİYORSA HER YERE GİTSİN

MHP vatan birliğinden bahsediyorsa her yere gitsin, her yerde konuşsun. Milliyetçilik iddiasında bulunanların döneminde bu ülke IMF kapılarındaydı. AK Parti döneminde yüzde yüz Türk yapımı savaş uçağımız uçacak."

Selahattin Demirtaş'tan Taksim-Kabe benzetmesi

Başbakan Davutoğlu'nun Niğde mitingi konuşması