AK Parti grup toplantısında neşeli anlar
ensonhaber.com

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin haftalık grup toplantısında partililere hitap etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan, referandumun önemine dikkat çekerek meselenin memleket meselesi olduğunu söyledi.

"NİYE ÖLÜYORSUNUZ, DAHA İŞİMİZ VAR"

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında "Başbakan seninle ölmeye geldik" tezahüratlarına da cevap verdi.

Yıldırım, "Ya niye ölüyorsunuz, daha çok işimiz var. Bizim işimiz öldürmek değil, bizim işimiz yaşatmak. Şimdi kapatıyoruz, dükkan kapanıyor bir dakika. İşimiz millet? Bak unutmuşuz. İşimiz hizmet gücümüz millet." şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım'ın bu sözleri salonda neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

AK Parti grup toplantısında neşeli anlar

AK Parti grup toplantısında neşeli anlar İZLE

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

Vatandaş ne istediğini de ne yapacağını da iyi biliyor. Tüm teşkilatımızla Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini milletimize anlatacağız.

PKK, HDP, FETÖ GEMİSİ

Millet hakkıyla iş yapana destek veriyor, ağzı laf yapana değil. Bırakın kelime oyunlarını. Lafla peynir gemisi yürümez. Hele hayırcıların bindiği PKK, HDP ve FETÖ'cü gemisi hiç yürümez.

TERÖR ÖRGÜTLERİ HAYIR PROPAGANDASI YAPIYOR

Terör örgütleri hep birlikte koro halinde hayır propagandası yapıyorsa bunun bir işareti var. Bunu hatırlatmak zorundayız.

AK Parti grup toplantısında neşeli anlar

AK PARTİ AÇIKLAMA YAPSIN DİYE BEKLİYORLAR

İktidar bir hafta sussa muhalefet ne yapacak merak ediyorum. Muhalefet AK Parti açıklama yapsın diye bekliyor. İktidarın her işine muhaflif olmayı marifet sayıyorlar.

Türkiye'nin yol haritasında çok ciddi mesafe katettik. Ama işimiz bitmedi. Terörü ülke gündeminden çıkaracağız.

FETO'NUN İADESİ

FETÖ'nün elebaşısının iadesi için girişimlerimiz devam ediyor. Türkiye'de yaşanmış bir katliamın birinci dereceden sorumlusu ABD'de keyif içinde yaşayamaz, kabul edemeyiz.

Yeni ABD yönetiminin terörist başının iadesi konusunda somut adım atacağını umuyoruz.

FELAKET TELLALLARI SUS PUS

Döviz kurları hareketlendi, kıyamet koparıldı. Şimdi yüzde 8'lik aşağıya doğru bir iniş var. Felaket tellalları sus pus. Küresel dalgalanmalarla başlayan oynaklık geçicidir, etkileri sınırlı kalacaktır. 2017 baharından itibaren Türkiye her alanda şaha kalkmaya devam edecek. Yazla birlikte ekonomide de, demokraside de ülkemizin ayakbağlarından kurtulacağız.

MESELE MEMLEKET MESELESİ

Referandum çok önemli. Sandığa giderken siyasi görüşümüzü evde bırakacağız. Milli duygularımızla hareket edeceğiz. Çünkü mesele memleket meselesi.

KAMPANYA BAŞLANGICI 25 ŞUBAT'TA

AK Parti ana kademe yöneticileri, milletvekillerimiz, kadın-gençlik kollarımız, temsilcilerimiz bütün makamlarımız, bütün teşkilatımız iki ay içerisinde sahadayız. Önce 25 Şubat'ta Ankara Arena'da kampanyamızın başlangıcını gerçekleştireceğiz.

Seçim takvimi belli oldu, 16 Nisan Pazar günü sandığa gidiyoruz. 18 Şubat'ta listeler askıya çıkıyor. Seçmen listeleri güncellenecek."