Binali Yıldırım: Saldırı PKK'nın işi

Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakültesi ile Samatya'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Binali Yıldırım: Saldırı PKK'nın işi

Yıldırım, terör saldırısında yaralananları hastanelerde ziyaret etti.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım terör eyleminin PKK tarafından yapıldığından tereddüt etmediklerini dile getirdi, şunları söyledi:

Başbakan Binali Yıldırım: Saldırı PKK'nın işi VİDEO

NE YAPARLARSA YAPSINLAR, BU MİLLETİ BÖLEMEZLER

Özellikle ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yönelik, terörle mücadele kapsamında yaptığımız çalışmaların netice verdiği bugünlerde bu saldırı elbette bir anlam taşıyor. Taşıdığı anlam çok açıktır; ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kasteden, artık çaresizlik içerisindeki terör örgütleri, ses getirmek için bütün alçaklıklarını ortaya koyuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar bu millet, aziz Türk milleti büyük bir millettir.

Binali Yıldırım: Saldırı PKK'nın işi

15 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersini verdiyse bundan böyle de PKK'sı, PYD'si, YPG'si, FETÖ'sü, DHKP-C'si, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazıyacak irade de vardır güç de vardır.

PKK'NIN MARİFETİ OLDUĞUNA HİÇ TEREDDÜTÜMÜZ YOK

Tabii ki soruşturuluyor ama büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiç bir tereddütümüz yok. Hangi örgütten gelirse gelsin, insanın canına, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe kasteden bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır.