Boysan Yakar: Saldırılar için suç duyurusunda bulunduk

boysan yakar

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar, medyaya yansıyan darp görüntüleri ile ilgili açıklamada bulundu. Saldırıya uğrayan Yakar, “Aynı gün içerisinde birçok insana saldırılar oldu. Olay kamu kuruluşunda meydana geldiği için suç duyurusunda bulunuldu” dedi.

İŞİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Boysan Yakar, olayın adli makamlara bildirildiğini belirterek “Hayri Bey gerekli açıklamayı yaptı. İşimize gücümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu uğurda da, kamu hizmeti adına Şişli halkı için çalışmalarımız sürecek” dedi.

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ"

Yakar, "Saldırganlar hala belediyede bulunuyor mu?" sorusuna "Hayır. İptidai insanlar olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi.

Aynı gün içerisinde birçok insana saldırılar olduğunu ifade eden Yakar, “Şişli'deki bağımsız sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği, sivil toplum kuruluşları önünde gerçekleşmiş bir durum. Benim dışımda Tolga Bektaş ve bir kişi daha var” diye konuştu.

SARIGÜL: DAYAK İDDİALARI DELİ SAÇMASI

Şişli Belediyesi ile ilgili iddiaların merkezindeki isim Emir Sarıgül, "tehdit" ve "dayak" iddiaları gündeme getirildiğinde yalanlamıştı.

"Şişli Belediyesi’nde özel kalem müdürü ve danışmanın tartaklandığı söyleniyor. Bu olay sizinle ilişkilendiriliyor. Bu doğru mu?" sorusuna cevap veren Sarıgül, şöyle yanıt vermişti:

“Devlet dairelerinde, hatta bırakın devlet dairelerini sokakta bile bir insan bir insanla kavga etse karakola gider; şikayet eder. Kaldı ki belediyede insan tartaklanmaz. Hangi devirde yaşıyoruz. Dediğiniz özel kalem müdürü şu an karşımda oturuyor: Taner Biçer Bey. Böyle bir tartaklanma olsa özel kalem müdürümle oturabilir miyim? Bu deli saçmasıdır."

Boysan Yakar: Saldırılar için suç duyurusunda bulunduk