Bu nasıl işçi bu nasıl bayram

İşçi sendikaları, "1 Mayıs'ta Taksim'deyiz" inadından vazgeçmedi. İstanbul Valisi, "Taksim'e çıkmak kesinlikle yasak" cevabını verdi. Ancak sendikalar, meydan düzenlemesi nedeniyle inşaat halindeki Taksim'de miting yapmak için ısrar etti. Çalışmalar nedeniyle küçük bir alanın kaldığı meydana, on binlerce insanın yığılmasının, güvenlik açısından doğuracağı sakıncalar görmezden gelindi.

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA İPTAL

İstanbul'da, "Sokağa çıkma yasaklarına" benzer önlemler alındı. Deniz otobüsünden, metroya, metrobüsten otobüs seferlerine kadar pek çok toplu ulaşım aracının çalışmamasına rağmen işçiler Taksim'e girmeye çalışıyor.

1 MAYIS GERGİNLİĞİ

RESTLEŞME GAZA BOĞDU

Taksim restleşmesi bugün Beşiktaş'ı, Mecidiyeköy'ü, Taksim'i gaza boğdu. Polis Beşiktaş, Şişli ve Mecidiyeköy'de toplanan gruplara tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

Yüzleri kapalı marjinal örgüt mensuplarının polise taş ve molatofla karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı. Bu nasıl işçi bu nasıl bayram

''MARJİNAL GRUPLARA MÜDAHALE ETTİK''

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada küçük marjinal gruplara Beşiktaş'ta güvenlik güçlerince müdahale edildiğini belirterek, diğer bölgelerde sükunetli tablonun muhafaza edildiğini bildirdi.

Bu nasıl işçi bu nasıl bayram