İstanbul 17°C
Ankara 15°C
İzmir 19°C
Çanakkale Zaferinin 95. Yıldönümünde Bor İlçesi Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval EROĞLU’nun yaptığı konuşma internet de video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.
Yüzlerce Tebrik mesajları iletildi
Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu Çanakkale Zaferinin kutlama programında yaptığı konuşma bir çok kurum, kuruluş ve şahıslardan takdir aldı. Onlarca kişi ziyaret etti, çiçek gönderildi. Yüzlerce Tebrik mesajları iletildi. Çeşitli Üniversitelerden gençler ziyaret dilek ve tarihlerini belirttiler.
Ziyaret eden kurumlardan birisi de Türk Eğitim Sen Niğde Şube Başkanlığı oldu.
Geldiler, gördüler, döndüler
Çanakkale’yi “geldiler, gördüler, döndüler” diye üç kelimeyle özetleyen Seval öğretmene, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ tarafından çiçek sunularak tebrik ve teşekkür edildi. İhsan UĞRAŞ, okulun öğretmenler odasında Seval EROĞLU'nu tebrik ederek; "Bu çiçeği başta Genel Başkanımız Sayın İsmail KONCUK, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetimi, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi ve yüz altmış bin Türk Eğitim-Sen üyesinin tebrik ve teşekkür nişanesi olarak takdim ediyorum" dedi.
İşte izleyenleri duygulandıran o konuşma

Konuşması tıklanma rekorları kıran öğretmen
Kayseri'deki hain saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in hayat hikayesi TRT 6'da işlecenek.
Diyarbakır Silvan'da askeri araç ve öğrenci servisinin geçişi sırasında patlama oldu.
Can Bonomo: "Kardeş ülkemizde kendimizi ayrıcalıklı hissediyoruz."
Tv arkası duvar kağıtları için birkaç soru aldık ve size örnekler vererek kendi fikrinizi oluşturmanızı sağlamak istedik
İyi bir bebek arabasına sahip olmadan önce uyulması gereken kurallar var...
Erzurum'da yazı beklerken vatandaşlar kar sürpriziyle karşılaşmanın şaşkınlığını yaşıyorlar.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde rotayı doğuya çevirdi.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder