Bülent Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi
ensonhaber.com

Bülent Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çözüm Süreci İzleme Heyeti'ne ilişkin "Bu olaya ben olumlu bakmıyorum" sözlerini değerlendiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Kendi düşüncelerinin ekran önünde bir eleştiri olarak getirilmesini onun yıpranabileceği düşüncesiyle bunu uygun görmediğimi belirtmek isterim" dedi.

Bülent Arınç Erdoğan'ın konuşmalarını değerlendirdi İZLE

Arınç açıklamasında şunları söyledi:

"HABERSİZ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

"Bugün geldiğimiz noktadan yarın geleceğimiz noktadan Cumhurbaşkanı'nın habersiz olması mümkün değildir. MİT Müsteşarı ile görüşmelerden, Bakan arkadaşlarıyla görüşmelerinden kendisine bilgi verilmiştir.

Yani bunu sıcak karşıladım gibi konuşmaları kendi düşünceleridir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuşmaları eleştirilere yol açabilir. Kendi düşüncelerinin ekran önünde bir eleştiri olarak getirilmesini onun yıpranabileceği düşüncesiyle bunu uygun görmediğimi belirtmek isterim."

ERDOĞAN İZLEME HEYETİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çözüm Süreci'ne ilişkin İzleme Heyeti'ni değerlendirirken, "Ben gazetelerden okuyorum. Böyle bir şeyden doğrusu benim haberim yok. Şunu da çok açık, net söyleyeyim bu olaya da ben olumlu bakmıyorum. Bu konuda işin başından itibaren her ülkede olduğu gibi istihbarat teşkilatları bunun birinci derecede sürecin yönetenleridir" demişti.

Erdoğan'dan Ukrayna ziyareti öncesi açıklama

Bülent Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi