Call of Duty: Heroes cepte

Call of Duty Heroes

Shiftdelete'in haberine göre; geçtiğimiz yıl yayınlanan Call of Duty: Ghosts ile oyunseverlerin büyük bir bölümünü üzüntüye uğratan Activision, bu hatasını bu sene yayınladığı Call of Duty: Advanced Warfare ile telafi ediyordu ki, bugün yayınlanan Call of Duty: Heroes ile Activision sevilen seriyi mobil platforma taşıdı.

Call of Duty: Heroes cepte

Geçtiğimiz yıllarda sadece serinin PC ve konsol için yayınlanan oyunlarına hazırlanan yardımcı uygulamalar ile mobil arenada yer alan Call of Duty serisi, bugün yayınlanan Call of Duty: Heroes ile serinin ilk mobil oyununa kavuştu.

Uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilen Call of Duty: Heroes strateji türünde bir oyun ve bu yönüyle Clash of Clans ve Boom Beach gibi oyunlara rakip olmayı hedefliyor.

Call of Duty serisini oynayan oyuncuların aşina olduğu Captain Price ve "Soap" MacTavish gibi karakterlerin de yer aldığı oyun şimdilik sadece iOS cihazlar ile Windows 8 tabletlerde oynanabiliyor.

Free-to-play olarak App Store ve Windows 8 mağazasında yer alan oyunun başta Android olmak üzere diğer platformlarda ise kısa bir sürede yer alması bekleniliyor.