Canlı yayında Menderes kavgası - izle

Canlı yayında Menderes kavgası - izle

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında Nagehan Alçı ve Enver Aysever yine birbirlerine girdi. 27 Mayıs'ın tartışıldığı programda Enver Aysever, Adnan Menderes'i suçlayıcı sözler söyleyince Nagehan Alçı çılgına döndü.

PROGRAMI BİTİRMEK İSTEYİNCE..

Programın başından beri yaşanan hararetli tartışmayı kavgaya çeviren Alçı ve Aysever'in canlı yayın kavgası rejinin programı bitirmesine neden oldu. İki gazetecinin konuşma süresi üzerinde anlaşmazlıklarıyla başlayan tartışma, 27 Mayıs'a kadar uzandı.

Enver Aysever'in 27 Mayıs darbesi üzerinde uzunca durması, Nagehan Alçı'nın da programa son vermek istemesi canlı yayındaki kavgayı fitilledi. Enver Aysever'in sözlerine devam etmek için 30 saniye daha istemesi üzerine buna razı olan Alçı, daha sonra Aysever'in sözlerine daha fazla tahammül edemedi ve canlı yayında söz düellosuna tutuştular.

"ÇOCUK GİBİ DAVRANIYORSUN"

Alçı, Aysever'in kendiyle ilgili meseleleri dolandırdığını söylerken "Çocuk üslubuyla davranıyorsun. Kendi inandığı ve içinden çıktığı kitleyi koruma refleksi en zayıf karnın." dedi.

ALÇI'YI ÇILDIRTAN ALAYCI GÜLÜŞ

Aysever'in Nagehan Alçı'nın sözlerine ilginç gülüşü, Alçı'yı çileden çıkarırken "Enver Aysever, 27 Mayıs olunca nereden vuracağını şaşırdı. Ve Adnan Menderes'e burada iğrenç bir dil ve iftiralarla çok büyük haksızlık yapıldı. Bir saygısız üslupla suçlu gibi ilan edilen, sonra da idam edilen biri olarak gösteriliyor." dedi.

İŞTE O ANLAR!..