CHP'li milletvekilleri Baykal'ın durumunu anlattı
ensonhaber.com

baykal

Gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan Deniz Baykal tedbir amacıyla yoğun bakıma alındı. CHP'li milletvekillerinden Baykal'ın durumuyla ilgili peş peşe açıklamalar geliyor.

"DAMARLARINDAN BİRİNDE PIHTI TESPİT EDİLDİ"

CHP'li Yılmaz Ateş, Baykal'ın damarının birinde pıhtı tespit edildiğini açıkladı.

Deniz Baykal'a damar tıkanıklığının açılması için boynundan anjiyo yapıldığı öğrenildi.

CHP'li milletvekilleri Baykal'ın durumunu anlattı

"TEDAVİSİ SÜRÜYOR"

CHP Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk ise, " Baykal önce özel bir hastaneye  ardından İbni Sina Hastanesi'ne sevk edildi. Yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlarının verdiği bilgiye göre üst solunum yolu enfeksiyonu var. Tedavisi sürüyor. Gelecek iyi haberleri bekliyoruz." dedi.

Barış Yarkardaş: Baykal'ın damarlarından birinde pıhtı tespit edildi VİDEO

"GEREKLİ MÜDAHALE YAPILDI"

CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da hastanede görüştüğü yetkililerden son bilgileri aktardı.

Yarkadaş, Baykal'a bazı testler yapıldığını, bir damarında pıhtı tespit edildiğini ve hastanenin gerekli müdahaleyi yaptığını bildirdi.

Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastanenin yarım saat içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapacağını da belirtti.

BAYKAL'IN EŞİ SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, eşinin hastaneye kaldırılması üzerine Ankara'ya gitmek için Antalya'daki evinden havalimanına hareket etti. Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Caddesi'ndeki konutundan 2 yakınıyla birlikte çıkan Olcay Baykal, soruları yanıtsız bıraktı. Baykal'ın yakınları çok acil Ankara'ya gideceklerini söylediler.

CHP'li milletvekilleri Baykal'ın durumunu anlattı