CHP'li Gül Taşlı Cenal başörtüsünü gizli oyununa alet etti - izle

CHP'li Gül Taşlı Cenal başörtüsünü gizli oyununa alet etti - izle

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın bir anda sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. Kadının gerçek kimliği deşifre oldu. Gül Cenal'in hem CHP üyesi ve hem de Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenildi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Videoda ifade ettiği gibi müftü eşi olmayan ve başörtüsü takmayan Gül Taşlı Cenal ile ilgili olarak CHP Burhaniye İlçe Başkanlığı, inceleme başlattı. Cenal'in partiden ihraç edilmesi beklenirken. Cenal, istifa ettiğini açıkladı.

BEN DEĞİL YEĞENLERİM ÇEKTİ

Gül Taşlı Günal ise yaptığı açıklamada "Tepkimizi mizansen yoluyla ortaya koymak istedim, bir kurguydu. Fakat videoyu yayınlamak gibi bir niyetim yoktu. 10- 12 yaşlarındaki yeğenlerim tarafından çekilen video iradem dışında sosyal medyada yayınlandı.

-------------------------------------------------------------------------------------------

"EŞİM MÜFTÜ"

Videoda başörtülü bir kadın kamera karşısına geçerek hem Başbakan Erdoğan'ı hem de yaşlı teyzeyi ağıza alınmayacak sözlerle eleştiriyordu. Birçok kişi de  inanarak eşim müftü diyen bu kadına inanarak kendi hesabında videoyu paylaşmaya başladı.

A Haber'de yayınlanan Deşifre programı bu kadının kim olduğunu ortaya çıkardı. Adeta küfür ederek Başkana'ı eleştiren bu kadının Gül Taşlı Cenal olduğu ortaya çıktı.

GÜL TAŞLI CENAL KİMDİR?

Adı "Gül Taşlı Cenal", İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu. Bir dönem Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Basın danışmanlığı kadrosunda yer aldı. Çeşitli yayın organlarında muhabirlik, kadın programlarında da yapım asistanlığı yaptı. Gazeteciliği bırakarak Balıkesir'in Burhaniye ilçesine taşınan Gül Taşlı Cenal, bar işletmeciliği yapmaya başladı. 2010 yılında CHP İlçe Başkanı Faruk Celal ile hayatını birleştirdi. Gül Taşlı Cenal Gezi Parkı provokasyonlarında da en ön sıralarda yer aldı.

İşte kimliğini ortaya çıkaran o video