Civilization: Beyond Earth ön yüklemeye açıldı

civ

Sıra tabanlı strateji oyunlarının atası olarak kabul edilen Civilization serisinin yeni oyunu olan Civilization: Beyond Earth hayranları tarafından merakla bekleniyor.

YENİ BÖLÜM DÜNYADA OLMAYACAK

Civilization'un bu bölümü öncekilere göre konu olarak çok daha farklı olacak. Daha önceki bölümlerinde, taş devrinden başlayıp uzay çağına kadar gelinen oyunda bu kez oyuncular dünyada olmayacak.

Civilization: Beyond Earth adlı bu oyunda dünya halkı artık farklı gezegenlerde koloniler kurmaya başlıyor. Oyunda, biz de kendi kolonimizi kuracak ve uzaydaki gezegenlere hükmetmeye çalışacağız.

Civilization: Beyond Earth ön yüklemeye açıldı

UZAYLILARA KARŞI DA SAVAŞILACAK

Genel olarak Civilization: Beyond Earth'ın oynanışlarına baktığımızda uzayda düşman kaloniler dışında çeştili ve gerçekten tehlikeli uzaylılara karşı da mücadele vereceğiz. Ayrıca gezegenlerin bazı noktalarında zararlı noktalar bulunacak (Civilization'da ki doğal afetler gibi muhtemelen) ve eğer ordularınız bu noktalardan geçerse hasar görecekler.

Civilization Beyond Earth Tanıtım Videosu İZLE

24 EKİM'DE PİYASADA OLACAK

Son olarak Civilization: Beyond Earth adlı bu oyunun yalnızca bilgisayar için olan hali 24 Ekim'de piyasaya sürülecek. Sid Meier's Civilization: Beyond Earth ön yükleme aşamasına girdi. Oyunu şimdi bilgisayarınıza indirebilir, çıkış tarihi olan 24 Ekim Cuma gününü beklemeden oyuna giriş yapabilirsiniz.

Civilization: Beyond Earth ön yüklemeye açıldı