Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşsizim diyenler iş beğenmiyor
ensonhaber.com

erdogan

Konuşmasında, işsizim diyen insanların iş beğenmediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buna örnek olarak 3. Havalimanı çalışmalarını gösterdi.

"İŞSİZİM DİYENLER ÇALIŞMADI"

"Üçüncü Havalimanı'nda çalışacak işçi lazımdı, işsizim diyenlerin hiçbiri bu işte çalışmadı" diyen Erdoğan, Uzak Doğu'dan işçi getirildiğini ifade etti.

Erdoğan, "Özel sektörün yatırımı ne biliyor musunuz 400 milyon liralık bir yatırım Karadeniz'in, Kafkasya'nın, İran'ın Orta Asya'nın giriş ve çıkış kapısı olan bir konumda bulunan Erzurum'un önünde bulunan potansiyel kaç şehirde var?  Eğer buna rağmen Erzurum'da işsizimiz çok, ticaretimiz zayıf ise dönüp kendimizi sorgulamalıyız. Bakın 3. havalimanı yapılıyor. Enteresandır bu havalimanına işçi bulunamıyor. Ta Uzak Doğu'dan işçi getiriliyor. İnsanımızda iş beğenmeme hastalığı var." dedi.

Erdoğan: İşsizim diyenler iş beğenmiyor VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

"TEK TERÖRİST KALMAYANA DEK MÜCADELE SÜRECEK"

"Vatanımızı parçalayamayacaklar, vatanımızı bölemeyecekler. Buna gayret edenler bedelini ağır ödeyecekler. Şu anda ödüyorlar mı? Ödemeye de devam edecekler. Tek terörist kalmayıncaya kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Buradan geri adım atmak yok, zira benim milletimin huzurunu kaçırmaya kimsenin hak ve salahiyeti yoktur.

"HASTALIKLI ZİHNİYETİN İÇİNDE OLANLAR VAR"

Maalesef ülkemizde, 'AK Parti ve Tayyip Erdoğan kaybetsin de gerekiyorsa Türkiye batsın' gibi hastalıklı bir zihniyetin içinde olanlar da var. Bunların belki sayıları azdır ama etrafa yaydıkları cüruf, sebep oldukları kötü koku çok fazladır.

"IKBY ÜLKEMİZE RAĞMEN ADIM ATTI, BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Bizim devlet ve millet geleneğimizde zor duruma düşene tekme vurma alışkanlığımız yoktur. Ama vurdular. Geçmişte yaptıklarımızdan pişman değiliz. Ama IKBY ülkemize rağmen bir adım atmıştır. Bunun da bedelini ödeyecektir. "