Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu karikatüre benzetti
ensonhaber.com

erdogan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kemal Kılıçdaroğlu'na "karikatür tipli" dedi. Karşısında düzgün bir rakip görmek istediğini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Ne yapalım artık nasip deyip işimize bakacağız" dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"KARİKATÜR TİPLİ BİRİ"

"Ana muhalefetin düştüğü bir duruma üzülüyorum. Ülkemiz adına üzülüyorum. Yerli ve milli CHP'liler için üzülüyorum. Mindere çıktı mı insan, düzgün bir rakip görmek istiyor. Siz sıkı bir siyasi mücadele için ortaya çıkıyorsunuz ama karşınızda karikatür tipli birini görüyorsunuz. Ne yapalım artık nasip deyip işimize bakacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karikatür tipli biri- VİDEO

"YURT DIŞINA GİDEN TEK BİR KURUŞ YOK"

Az buçuk ticareti, esnaflığı, girişimciliği bilenler için bu yapılan işlerde hiçbir sorun yoktur. Buradaki sorun, bu zatın iddia ettiği gibi, yurt dışına giden tek kuruş yoktur. Bir kez daha tekrarlıyorum. İddia edildiği gibi yurt dışına giden tek bir kuruş yok. Bu zatın dediği yalan.

"MANDA DERİSİ GİBİ YÜZ VAR KENDİSİNDE"

Bir kez daha müfteri durumuna düştü mü, düştü. Peki hiç yüzü kızaracak mı, manda derisi gibi yüz var kendisinde, yüzünün kızaracağını sanmıyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na belge yanıtı- VİDEO