Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap ediyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Siz nasıl 16 Nisan’ı iple çekiyorsanız birileri içeride, dışarıda kabus görüyor. Kandil’deki terör baronları her gün bir video yayınlıyor.

Pensilvanya, Feto da yayınlıyor. Açıktan hayır diyorlar. Çukurla hayatlarını zindana çevirdikleri benim Kürt kardeşlerime aba altından sopa gösteriyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de

"PAPA NE ZAMANDAN BERİDİR AB ÜYESİ OLDU"

İsviçre Parlamentosu'nda resmimi oraya asıp, yanağıma silah dayıyorlar buna kimse ses çıkarmıyor. Bizler de bunun karşısında gereken neyse yapacağız. Kardeşlerim, bunlar dürüst değil. Hayırdır Vatikan'da neden bir araya geldiniz? Papa ne zamandan beridir Avrupa Birliği üyesi oldu? Papa'nın huzurunda neden buluştunuz? Haçlı ittifakı eninde sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için içeriye almıyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de

"ARTIK HÜKÜMETLER OTEL ODALARINDA KURULMAYACAK"

Artık bu ülkede hükümetler otel odalarında kurulmayacak, bürolarda kurulmayacak, medya patronlarının talimatıyla hükümet kurulmayacak. Bir ayda 3 parti değiştiren tiplere artık ihtiyaç kalmayacak. Her şey şeffaf olacak, açık olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde, milletimiz kim tarafından ne kadar süre yönetileceğine sandıkta kendisi karar verecek.

"TÜRKİYE'YE GELİNCE SİLAH YOK"

Şimdi de bizi AB'den çıkarmakla, askerimize silah satmamakla tehdit etmeye başladılar.  Avrupa’da sıfatı ne olursa olsun her eline mikrofonu alan hayır propagandası yapıyor. DEAŞ'a kazaen verecek silahları var. YPG'lilere verecek silahları var, PKK'lı canilere verecek silahları var. Fakat NATO'da müttefiiki olan Türkiye'ye son iki yılda yüzlerce vatandaşını ve güvenlik görevlisini DEAŞ, PKK, FETÖ saldırısında kaybeden Türkiye'ye gelince silah yok."