Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da katıldığı bir fabrika açılışında konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "adalet yürüyüşü" ve Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ertmesini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna

ÖNCE İZMİR VE ŞİŞLİ İŞÇİLERİNİN HAKKINI VERİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak, "biz bu yoldan dönmeyeceğiz. varsın birileri ülkesinin değil terör örgütlerinin safında yer alsın. Beraber sözde adalet yürüyüşü yapsınlar. Bunlara ben diyorum ki; önce siz İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki işçilerin haklarını verin. O Şişli Belediyesindekitaşeron temizlik işçilerinin önce adaletle halkarını verin. sen daha bunları halledemiyorsun, kalkıp Türkiyeyi almanyaya şikayet ediyorsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna

GÜVENSİZLİK ORTAMI İDDİASI

Cumhurbaşkanı ayrıca Türkiye'de güvensizlik ortamı olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu için  "Bir de kalkıp 29 gün yürüdün Anklara - İstanbul arasında. Sana bu yürüyüşü sağlayan kim ? Bu imkanı veren kim ? Bu hükumet, bu millet seni polisiyile her türlü imkanıyla koruma altına alıyor, sen hala bu ülkede güvenlik yok diyorsun, özgürlük yok diyorsun yalancının mumu yatsıya kadar, bununki daha erken sönecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna

"GÜCÜMÜZÜ HAK'TAN VE HALKTAN ALIYORUZ"

Erdoğan, ayrıca hakikatin yolundan ayrılmayacaklarını belirterek, "Gücümüzü sadece Hak'tan ve halktan alarak yürüttüğümüz bu mücadelenin zafere ulaştığı günleri göremeyi Rabb'im hepimize nasip etsin" diye konuştu.

Erdoğan: Sen daha temizlikçilere adalet veremiyorsun İZLE