Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın yurt dışı temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Türk Hava Yolları'ndan övgülerle bahseden Cumhurbaşkanı, havayolunun artık halkın yolu haline geldiğini söyledi.

Türk Hava Yolları yönetiminin çalışmalarından da gayet memnun kaldığını belirten Erdoğan, bunun ayrı bir başarı olduğunu ifade ederek; "Bazıları diyor ya, çoluk çocuğa mı bırakıyorsunuz. Mesele bir defa yaşta değil baştadır. Bunu bilmeleri lazım." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti GALERİ

"OTOBÜSLERİN KAMYONLARIN ARKASINDA...."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Otobüslerin kamyonların arkasında tek takibim THY yazardı. Çocukluğumda, uçak sesi duyacağımız zaman mahallede sırt üstü yatar uçağın geçişini seyrederdik.

Şirketimiz, havayolunu öyle bir duruma getirdi ki, artık havayolu otobüslerden ucuz hale geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti VİDEO

FOTOĞRAF: THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı

"THY İLE REKABET EDEMEYEN FİRMALAR..."

Havayolu artık halkın yolu haline geldi. THY ile rekabet edemeyen firmaların sektörden çekildiğini görüyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti

"EN YÜKSEK DEĞERİMİZ TÜRK HAVA YOLLARI"

Türkiye'nin diğer alanlarda gösterdiği atılım elbette önemlidir, ancak küresel düzeyde görünürlüğü en yüksek değerimiz Türk Hava Yolları'dır.

"GENÇ BİR EKİP VAR BU AYRI BİR BAŞARI"

Türk Hava Yollarımızın tüm mensuplarını tebrik ediyorum. Sizlerden sadece THY'nin değil ülkemizin ve milletimizin beklentilerinin de büyük olduğunu hatırlatmak istiyorum. Yönetim Kurulu Başkanı'ndan ve kadrosuna kadar genç bir ekip olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu ayrı bir başarı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti

Bazıları diyor ya, çoluk çocuğa mı bırakıyorsunuz diye. Mesele bir defa yaşta değil baştadır. Bunu bilmeleri lazım. Biz hayatımızın her döneminde gençlerimize güvendik."

İLKER AYCI'DAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Mehmet İlker Aycı da Külliye'deki buluşmada konuşma yaptı.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı görevine geldiği günden itibaren Külliye'yi milletin adresi, evi ve kapısı haline getirdiğini belirten Mehmet İlker Aycı, "Bugün de bu onuru Türk Hava Yolları ailesine yaşattığınız için milli bayrak taşıyıcı havayolumuzun Yönetim Kurulu Başkanı olarak, tüm mesai arkadaşlarım adına size şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti

"DÜNYANIN EN ÇOK NOKTAYA UÇAN HAVAYOLU"

Aycı, özellikle dünyada "milli bayrak taşıyıcısı" olarak en rekabetçi sektörlerden birisinde yer aldıklarını vurgulayarak, dünyada bu alanda 120 ülke ve 300 noktaya Türk Hava Yolları olarak uçarak, "dünyanın en çok noktaya uçan havayolu" unvanını taşıdıklarını kaydetti.

THY'nin özellikle 2006'daki özelleştirme hamlesinin arkasından çok farklı bir ivme kazandığını dile getiren Mehmet İlker Aycı, son 15 yıla damgasını vuran büyük hizmetlerin içerisinde "milli gurur" olan şirket olarak, bütün dünyada bayrak taşıyıcı olmanın sorumluluğunu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Aycı, 50 bin kişilik ve 17 şirketlik THY ailesinin bugün geldiği noktadaki desteği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar şükranlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti

"SERVİS VE HİZMET KALİTESİ OLARAK DA EN DEĞERLİ HAVAYOLLARINDAN BİRİSİYİZ"

Öncelikle bir noktayı ifade etmek istediğini belirten Aycı, bu toplantı sonrasında THY'nin tüm şirketlerinin genel müdür ve yönetim kurulu üyeleriyle Antalya'ya gideceklerini, 2018 yılının planlarını konuşacaklarını bildirdi.

Mehmet İlker Aycı, yeni havalimanı projesinin hakkını vermek, tüm vatandaşları dünyanın dört bir tarafına uçurabilmek için planlarını gözden geçireceklerini bildirerek, şöyle devam etti:

"Sorunsuz bir taşınma için taşındıktan sonra uyum dönemini en kısa sürede tamamlayıp, bizimle birlikte uçmak isteyen yolcularımıza dünyanın en büyük transfer merkezlerinden birinde, en modern teknolojilerle donatılmış yeni evimizde hizmet vermekten büyük gurur duyacağız. Bu onuru ve gururu taşımak için de hazırlıklarımızı, planlarımızı, stratejilerimizi Antalya'da gözden geçireceğiz.

Zor, kolay ve büyüme yılları da yaşadık ama 15 yıldır kesintisiz büyümeyi hiç bırakmadık. Bundan sonra da büyüme hikayemize, istihdam oluşturmaya, ihracat şampiyonluğumuza devam edeceğiz. Dünyanın servis ve hizmet kalitesi olarak da en değerli havayollarından birisi olarak hep en önde olmayı, ülkemize yaşattığımız bu gururları devam ettirmeyi kendimize şiar edindik, borcumuz olduğunu düşünüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan THY'den övgüyle bahsetti
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tablo hediye etti.

"AVRUPA'NIN EN İYİ HAVAYOLU UNVANINI HAK EDİYORUZ"

Aycı, THY'nin bugün dünyanın en değerli havayollarından birisi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Son 7 yılda tam 6 kez 'Avrupa'nın en iyi havayolu' unvanını ele geçirdik. Görülüyor ki 'Avrupa'nın en iyi havayolu' unvanını hak ediyoruz. Ama önümüzdeki ufuk, dünyanın en iyisini olmayı başarmak. Dünyanın en iyi ve en büyük havalimanına da dünyanın en iyi havayolu şirketi olmak ufku yakışır. Tüm milletimizin, sadece Türkiye'de yaşayan Türklerin değil dışarıdaki Türklerin de ve Türkiye'ye bakan, Türkiye'den ilham alan, ümitlerini, umutlarını, dualarını Türkiye'ye bakarak eden dünyadaki tüm mazlumlar adına da bu başarıları sürdürmekte kararlıyız."