Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir konuşması
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen toplu açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU YALAN SÖYLÜYOR

Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkında yalan açıklamalar yaptığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'hayır' oyu kullanacak vatandaşlara 'terörist' demediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir konuşması

HAYIR DİYENLERE TERÖRİST DEMEDİM

Cumhurbaşkanı, "Hayır' diyenlere terörist demedim. Hayır diyenlere anlayış gösteririz ama onlara doğru olanı da gösteririz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında CHP Lideri'nin tam bir yalan makinesi olduğu da belirtti.

Erdoğan: Hayır diyenlere terörist demedim VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir konuşması

BALIKESİR'E YAPILAN YATIRIMLAR

Erdoğan, burada gündemi değerlendirdi;

"Bugün, toplam yatırım bedeli 1 katrilyon 281 trilyon olan 78 projenin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Bugün, toplam yatırım bedeli 250 trilyon lira olan bin yataklı şehir hastanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. 76 kilometre bölünmüş yol vardı, şimdi bunu 547 kilometreye çıkardık.

HAYIR DİYENLERE TERÖRİST DEMEDİM

'Hayır' diyenlere terörist demedim. Hayır diyenlere anlayış gösteririz ama onlara doğru olanı da gösteririz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir konuşması

SENİN HAYATIN YALAN

Ey Kılıçdaroğlu, ben milletime çağrımı yaptım; sen de milletin bir ferdi olarak nasıl benim bütün halkım o meydanlara dolduysa, sen de madem ki Yeşilköy'e indin, niye oradan ayrıldın, niye oradaki vatandaşlarımla beraber olmadın? Hani sen diyordun ki bir darbe olursa ilk önce ben çıkarım tankın üzerine, ne oldu? Senin hayatın yalan.

Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlere saygısızlık yapıyorsunuz. Ne diyor Gazi Mustafa Kemal? 'Cumhuriyeti gençlere emanet ediyorum' diyor. Bunlar tam tersini söylüyor. 'Halkçıyız' diyorlar, milleti sürekli aşağılıyorlar, tehdit ediyorlar."