Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük konuşması
ensonhaber.com

erdoğan

Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında iktidara gelince emeklilere her bayram birer maaş ikramiye vereceğini söyleyen ve bunu da notere tasdikli bir taahhütnameyle onaylatan Kılıçdaroğlu'na cevap verdi:

NOTERE DEĞİL MİLLETE GİDECEKSİN

"Türkiye güçlendikçe bundan emeklilerimiz de pay alacaktır. Onun için daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye ihtiyacımız var ama birileri meseleyi yanlış anlamış. Ben proje üretin, millete gidin diyorum onlar notere gidiyor. Noter burda; millet. Siyasette sözünüzün değeri itibarınız kadardır. Sözünüz milletin gözünde itibarlı değilse noterden çek de senet de getirseniz bir hükmü olmaz."

Erdoğan: Ben millete gidin diyorum bunlar notere gidiyorlar İZLE

YAPTIĞIMIZ YATIRIM 4 KATRİLYON LİRADIR

"12 yıllık hizmet sürecinde sadece Karabük'ümüze yaptığımız toplam yatırım 4 katrilyon liradır. Bu yatırımların şehrimize, ülkemize kazandırılmasında emeği geçen kurumlarına ve diğer sektör kuruluşlarına, mimarından mühendisine, işçisine kadar herkesi tebrik ederim.

24 Nisan'da Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümünü dünya liderleriyle anacağız. Çanakkale'nin kahramanları arasında Karabüklü kardeşlerimin büyük dedeleri var.

Çanakkale'de en büyük savaşların yaşandığı yerde Karabüklüler de vardı. Kerevizdere'de düşman karşısında savaşan askerlerimiz bine kadar şehit verdi. Bu alayın çoğunluğu Karabük'ten, Karabük'ün ilçelerinden, bu bölgeden gelenlerden oluşuyordu.

EL İNSAF, ELİNİZE DİLİNİZE DURSUN

Benzer kaynaklardan beslenen iki yapı Türkiye'nin son 12 yıldır kazandığı varlığa sesleniyor. Kimi molotofla saldırarak yapıyor, kimisi de sinsice devletin içine sızarak yapmaya çalışıyor.

Amaç aynı; yeniden Türkiye'yi çatışma ortamına sokarak Türkiye'nin kazançlarını kesmek istiyor. Bunların peşine de muhalefet takılıyor, aynı şeyleri söylemeye başlıyorlar. Yabancı gazetelere sayfa sayfa ilan veriyorlar. Neymiş Türkiye'de özgürlük yokmuş. El insaf! Elinize dilinize dursun!

PENSİLVANYA'DAKİ DE BÖYLE KAÇTI

Altını delmeye çalıştıkları bu gemide beraber yaşıyoruz. Madem suçunuz yok niye kaçıyorsunuz? Niye çünkü Pensilvanya'daki de 99'da öyle kaçtı. Siyasete sonuna kadar saygımız var, ama ihanete asla tahammülümüz yok

Biz bunların hizmet ettiğini zannediyorduk ama yanılmışız. Hizmet edene saygılıyız ama haine asla. Ben daima milletimin yanında oldum.

BEN MİLLETİMİN YANINDAYIM

Benim için tarafsız davranmıyor diyorlar. Ben bir partinin tarafı olduğumu söylemiyorum. Ben milletimin tarafındayım. Çözüm sürecini başlatan ve bu aşamaya getiren bu kardeşiniz.

Demokratik açılım birinci kademeydi, ikinci kademe milli birlik ve kardeşlikti. Üçüncü kademe ise çözüm süreciydi.

Sırf Cumhurbaşkanı düşmanlığı, hükümet düşmanlığı adına kendi ülkesine ihanet edenlerin safına katılmak ne demek?

Çözüm sürecinin yanındayım, arkasındayım, hepsinden öte içindeyim. Samimi iseler İRA gibi silahlarını betona gömsünler."