Cumhurbaşkanı'nın Giresun konuşması
ensonhaber.com

Recep Tayyip Erdoğan, referanduma 3 gün kala Giresun'da.

Cumhurbaşkanı, binlerce Giresunlunun hınca hınç doldurduğu meydanda Giresun Buluşması'nda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı'nın Giresun konuşması

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"14 YILDIR BİZİM DERDİMİZ MİLLET"

"Bizim tek derdimiz var, bu millete hizmet ve bu milleti muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak. 14 yıldır bunu yaptık. Ordu-Giresun Havalimanı bunun bir örneği, şimdi Rize-Artvin arasına yapıyoruz. 270 bin derslik yaptık. Şu anda 81 vilayetimizde 181 üniversite var. Giresun'a üniversiteyi kim kazandırdı?

"HAYIRCILAR KANDİLDİR"

Hayırcılar sefalettir. Hayırcılar ne yazık ki Kandildir, İmralıdır. Hayırcılara Pesilvanya'dan FETO talimat veriyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda öyle yalanlar söylüyorlar ki insanın aklı almıyor.

Erdoğan, 15 Temmuz gazisi Sabri'yi sahneye çıkardı VİDEO

"KASETLE GELDİ CD İLE GİDECEK"

Yeni sistemde sürekli seçim kaybedip de koltukta kontrollü oturma dönemi bitiyor. Onun adı kasetli Genel Başkan. Kasetle geldi, bu defa bambaşka bir kasetle gidecek. Şimdi kaset yok, CD ile gidecek."

Cumhurbaşkanı'nın Giresun konuşması

CUMHURBAŞKANI 15 TEMMUZ GAZİSİNİ SAHNEYE ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz'da o zamanki adıyla Boğaziçi Köprüsü'nde gazi olan Sabri Ünal'ı sahneye çağırdı ve şöyle konuştu; "Sabri Giresunlu. Sabri 15 Temmuz gecesinin önemli bir gazisi. Sabri enteresan bir delikanlı İlahiyat mezunu ama nevi şahsına münhasır. 6 yaşında bilgisayara başlamış. Bilgisayar Mühendisi değil ama onları solluyor. Yazılımcı, bayağı ileri. Ve o gece, Boğaz Köprüsü üzerinde 1. tank geliyor, kendini 1. tankın altına atıyor, 2. tank geliyor Sabri onun altına da kendini atıyor. Orada yara alıyor. Bazı yerlerinde yaraları var ama arka arkaya ameliyatlar oluyor. Sabri benim, gönüldaşım. İşte Giresun böyle Sabriler yetiştiriyor."