FETÖ'cü yazarlar Erdoğan'ın çağrısından sonra milleti aşağıladı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi internet üzerinden canlı yayın yapan STV eski muhabiri Şemsettin Efe ve Zaman gazetesi eski yazarı Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı darbeye karşı koymaya çağıran konuşmasını duyunca şoke oluyorlar.

Açıklamalarından darbenin mutlak suretle başarılı olmasını beklediği belli olan Kerim Balcı, Erdoğan'ın halkı sokağa davet ettiğini öğrendikten sonra, "Bu bizzat Cumhurbaşkanlığı'nın sitesinden falan gelen bir şey mi?" diye program sunucusu Efe'den teyit istiyor.

FETÖ'cü yazarlar Erdoğan'ın çağrısından sonra milleti aşağıladı

"BİZİM HALKIMIZI KURŞUNA KARŞI DURMAYI BİLMEZ"

Bir süre sessiz kalan Balcı ardından skandal açıklamalar yapıyor. Erdoğan'ın halkı sokağa çağırmasının vahim hata olduğunu kaydeden, teröristbaşı Fetullah Gülen'in kalemlerinden Balcı, darbeyi püskürten halkı da, “Bizim halkımız bırakın G3 kurşununa karşı durmayı, yerde yatmayı bilmez. Tankın karşısına çıkamazlar. Askerliklerini ücretli yaptılar" sözleri ile de küçük görüyor.

FETÖ'cü yazarlar Erdoğan'ın çağrısından sonra milleti aşağıladı VİDEO

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİN BAĞLAYICILIĞI YOK"

Erdoğan'ın direnmek yerine cuntacı askerler ile “pazarlık" yapması gerektiğini vurgulayan yani teslim olmasını isteyen Balcı, “Cumhurbaşkanının söylemlerinin ve söylediklerini herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Zaten akli melekelerinin koruyacak bir durumda olduğunu zannetmiyorum" diyor.