Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinin tarihi belli oldu
ensonhaber.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, hükümet kurma süreci kapsamında CHP ile istikşafi görüşmelerde bulunan AK Parti heyetini kabulü sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda, basına kapalı gerçekleştirilen kabul yaklaşık 2 saat sürdü.

Kabulde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti milletvekilleri Ali İhsan Arslan, Osman Can ve Taha Özhan yer aldı.

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinin tarihi belli oldu

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK

AK Parti heyetinin başkanı Ömer Çelik; "Çok detaylı ve kapsamlı bir sunum yaptım. Bütün bir süreci baştan sona tekrar anlattım. 3 çerçevede kendimize sunumumuzu yaptım. Mutabakat noktaları, anlaşmazlık noktaları ve genel başkanların bir araya gelerek mesafe alınıp alınmayacağına karar vereceği konular. Hazırlanan rapor partinin yetkili kurumlarında ele alınacak. Pazartesi günü Bakanlar Kurulumuzdan sonra saat 18:00'de Kemal Kılıçdaroğlu ve Haluk Koç'u bekliyoruz, Başbakanımız Kemal Bey ile görüşecek. Gelinen noktanın bir değerlendirmesi yapılacak."

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinin tarihi belli oldu VİDEO

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinin tarihi belli oldu

EN HAYIRLISI NE İSE ONU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

"Pazartesi günü yapılacak MKYK toplantısından sonra Başbakanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşecektir. Herhangi bir karara varılıncaya kadar bütün seçenekler masadadır. Biz hiç bir seçeneği kapatmadan hiç bir partiye kapıyı kapatmadan ülkemiz için en hayırlısı ne ise onu yapmaya çalışıyoruz."