Deezer'a PayPal ödeme desteği

deezer

Shiftdelete'in haberine göre; telefondan otomobile pek çok platformda çevrimiçi ya da çevrimdışı müzik dinleme imkanı sunan Deezer'da ücretli aboneliklerin ödemeleri, artık PayPal ile yapılabilecek.

PayPal desteği sonrası kullanıcılarına iyi haberler de veren Deezer, PayPal ile ödeme yapacak kullanıcılar için önemli bir fırsatı duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak erişebileceğiniz sayfadan, Deezer Premium+ üyesi olduğunuz takdirde PayPal fırsatından yararlanarak 2 aylık Premium aboneliği, 9.99 TL yerine sadece 0.99 TL karşılığında satın alabileceksiniz.

Deezer'a PayPal ödeme desteği

Milyonlarca şarkıya kolaylıkla erişebileceğiniz Deezer'ı, bilgisayarlarda, telefonlarda, tabletlerde, akıllı televizyonlarda, akıllı müzik sistemlerinde ve arabalarda kullanabiliyorsunuz.

PayPal desteği ile ödeme işlemleri daha kolay hale gelen Deezer'da, müzik listeleri oluşturabilir, oluşturduğunuz listelere farklı platformlardan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Deezer desteğiyle birlikte hem ülkemiz hem de Dünya genelinde çalışma kapsamını daha da genişleten PayPal ve benzer ödeme sistemleri yavaş yavaş hayatımızın bir parçası haline gelmeye başlıyor.

Akıllı telefonlarımıda bile rahatlıkla alışveriş yapmamızı sağlayan bu sistemler ile artık çok daha rahat şekilde ödeme işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.