Demirören Medya'nın tamamında aynı manşet
ensonhaber.com

İstanbul seçimleri öncesinde İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, karşı karşıya gelerek projelerini açıkladı.

Adaylar keyifli, kavgadan uzak bir programı geride bıraktıktan sonra İsmail Küçükkaya'ya, tarafsızlığı nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye'yi ekranların başına kilitleyen yayının ardından İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu arasında gizli bir görüşme yapıldığına dair görüntüler, servis edilmeye başladı.

4 SİTEDE AYNI MANŞET

Küçükkaya ile İmamoğlu, görüşmenin gizli olmadığını dile getirirken Demirören Medya, aynı manşetleri sitesine taşıyarak yeni bir algı operasyonuna başladı.

Hürriyet, Milliyet, Posta ve CNN Türk'ün sitelerinde aynı manşet, aynı haber metinleriyle yayına girdi.

"GÖRÜŞME GİZLİ DEĞİLDİ"

Ekrem İmamoğlu, o gün programının olduğu otelde İsmail Küçükkaya ile görüşme yaptığını doğruladı ve bunun gizli olmadığını, Taksim'deki otelde gerçekleştiğini söyledi.

BİNALİ YILDIRIM'IN DANIŞMANIYLA TELEFON GÖRÜŞMESİ

Gizli bir görüşmenin olmadığını dile getiren İsmail Küçükkaya, program öncesinde Binali Yıldırım'ın danışmanıyla da telefonda görüştüğünü söyledi.

FOX TV OTELE DAVA AÇIYOR

İsmail Küçükkaya, FOX TV'nin The Marmara otele dava açacağını söyledi ve şunları dile getirdi: "Bir insanın çekincesi olsa, Allah aşkına, ben burada söylemişim onlarla görüştüm bunlarla görüştüm diye.

"BİR İNSANIN ÇEKİNCESİ OLSA..."

Bir insanın çekincesi olsa Taksim'in göbeğinde, otele girer mi? O gün basın toplantısı var, yüzlerce kamera orada. Elimi kolumu sallayarak yanımda arkadaşlar var, beraber girmişim.."

İŞTE DEMİRÖREN MEDYA'NIN ORTAK MANŞETLERİ

Demirören Medya'nın tamamında aynı manşet

Demirören Medya'nın tamamında aynı manşet

Demirören Medya'nın tamamında aynı manşet

Demirören Medya'nın tamamında aynı manşet