Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan; cezasının kalan 2.5 yılını tamamlaması gereken şarkıcı Deniz Seki’nin 6 aydır sürdürdüğü firari hayat, dün Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne konulmasıyla sona erdi.

NİŞANLISININ EVİNDE YAKALANDI

İstanbul Hadımköy’deki Alkent 2000 Sitesi’nde nişanlısı Faruk Salman’ın evinde yakalanan Seki, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Seki bulunduğu adrese Sarıyer’den geçtiğini belirterek "Ben polisten kaçmadım. Cezaevine girmek istemiyordum. Orası benim için ölüm. O nedenle teslim olmadım" dedi.

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

"ÇOCUKLUK AŞKIMI YAKALATAMAZDIM"

Deniz Seki ile birlikte gözaltına alınan nişanlısı Faruk Salman da geceyi Seki gibi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde, erkekler nezarethanesinde geçirdi. Seki’nin adliyeye sevk edilmesinin ardından savcılığın talimatıyla emniyetten serbest bırakılan Salman polise verdiği ifadede "Tüm adreslerde birlikteydik. İki ay önce bu eve geldik" dedi. Seki için "Çocukluk aşkım" ifadesini kullanan Salman, "Bunu herkes biliyor. Nişanlım. O nedenle yanındaydım. Yakalatmak zorunda değildim. Onu çok seviyorum. Ben nişanlımı, çocukluk aşkımı yakalatamazdım. Deniz’in cezaevine girmesini kaldıramazdım" diye konuştu.

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

'DS' PLAKALI OTOMOBİLİ BALTALİMANI'NDA GÖRÜLDÜ

Cezaevine girmemek için 6 ay kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan Deniz Seki’nin firari olmadan önce kullandığı 34 DS 521 plakalı Audi marka otomobili yakalandığı gece Baltalimanı’nda görüntülendi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün tam altında Boğaz’a karşı park edilen aracın içerisinde, Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’a ait bir tapu senedi ile satış evrakları ve dosyalar dikkat çekti. Evraklar, yurtdışına kaçma ihtimalini akla getirdi. Seki’ye ait otomobilin bir vale tarafından getirilerek bulunduğu noktaya park edildiğini ve daha sonra alındığını anlatan otoparkçılar "Muhtemelen aracı kullanan kişi çevredeki mekânlardan birine girip aracı valeye teslim etti. Aracın bulunduğu nokta çevredeki sitelere ait ama boş olduğu zamanlarda park yapılabiliyor" bilgisini verdi.

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

SUÇLUYU KAYIRMAK SUÇLAMASIYLA SORUŞTURMA

Faruk Salman hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 283. Maddesi kapsamında "Suçluyu kayırmak" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Salman hakkında "Suç işleyen bir kişiye hükmün infazından kurtulması için imkân sağladığı gerekçesiyle" 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılabilecek. Ceza Hukukçusu Avukat Cesim Parlak, "Bilerek saklaması suçtur. Tutuklanmamış olması normaldir. Ancak hakkında dava açılır" dedi.

Deniz Seki'ye kardeşi Serkan Seki'den destek haberi

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu

Deniz Seki tutuklandı haberi

Deniz Seki'nin nişanlısı konuştu