Derya Şensoy: Armut dibine düşer

DERYA

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın küçük kızları Derya Şensoy, geçen sezon ‘Doksanlar’ dizisi ile oyunculuğa adım attı. Aksesuvar konusunda da tam bir koleksiyoner olan Şensoy, All Accessories dergisi için kendini anlattı.

Aile ve oyunculuk sevgisi ağır basınca eğitim gördüğü Amerika’dan dönen Şensoy, “Armut dibine düştü ama küçüklüğümden beri zaten bu işin içindeyim” diyor.

Derya & Müjgan Ferhan Şensoy covershoot İZLE

Oyunculuk anne-babadan gelen bir heves mi?

"ARMUT DİBİNE DÜŞER OLAYI OLDU"

Armut dibine düşer durumu oldu diyebiliriz. Oyunculuk, ablamla küçüklüğümüzden beri içinde olduğumuz ve sevdiğimiz bir şeydi. Bu işin ne kadar zor olduğunu küçük yaşta gören iki insanız. Anne ve babamız bize her zaman, “Kolunuzda bir altın bileziğiniz olsun, oyunculuk bugün var yarın yok” dedi. Gerçekten de diziniz oluyor; o bitiyor, belki altı ay başka bir işiniz olmuyor. Ben de anne ve babamı dinleyip Amerika’da ilüstrasyon ve animasyon okudum ama oyunculuk çok değerli.

Ülkeye dönmeyip çizgi filmlerle bir hayat kurmayı hiç düşünmediniz mi?

Düşünmedim çünkü ailemden uzak kalabilen biri değilim. Hatta bir hocamın Nickelodeon’da çalışma teklifini bile geri çevirdim. Ailemle geçireceğim güzel seneleri geri getiremeyeceğim için kıymetini bilmek gerekiyor.

"BABAMLA ÇALIŞMAK TEDİRGİN EDİCİ"

- Babanla aynı oyunda rol almak mesela... Heyecan verici olmalı senin açından...

Ferhan Şensoy’la sahneye çıkmak sandığınız kadar güzel bir şey değil, tedirgin edici.

SEÇKİN’LE İLİŞKİMİZ İYİ GİDİYOR

Birkaç aydır oyuncu Seçkin Özdemir’le berabersin? Nasıl gidiyor ilişkiniz?

Aslında böyle şeyleri konuşmayı pek sevmiyorum ama zaten gizli saklı bir şey de yaşanmıyor. Bu konuyla ilgili çekincem yok. Sadece konuşmak ve anlatmak taraftarı değilim. İyi gidiyor diyeyim, sanırım bu kadarı yeterli.