Devlet Bahçeli geri adım atmadı
ensonhaber.com

Devlet Bahçeli geri adım atmadı

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Ahmet Davutoğlu yaklaşık 2 buçuk saat görüşme yaptı ancak koalisyon sonucu alınamadı. Görüşme sonrasında Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalara göre, Devlet Bahçeli henüz konunun başında koalisyona karşı olduğunu belirterek bu yolu kapattı.

BÜTÜN SEÇENEKLERE KAPALI

Bahçeli, Davutoğlu ile yaptığı görüşmede koalisyon seçeneğinin dışında seçim koalisyonunu, azınlık hükümetini ve erken seçimi de istemediğini söyledi. Davutoğlu "Bahçeli'nin ifadelerine saygı duydum" dedi.

"BAHÇELİ DESTEK VERMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"Sayın Bahçeli ile samimi, dürüst, açık bir görüşme yaptık. Kendisi çok açık bir ifade ile kamuoyu ile paylaştığı 4 konuyu da ifade ederek Ak parti ile koalisyon imkanını mümkün görmediğini söyledi. Seçim koalisyonu, azınlık hükümeti desteğini de kabul etmeyeceğini söyledi. Erken seçime de destek vermeyeceklerini söyledi. İfadelerine de çok saygı duydum."

MHP lideri daha önce yaptığı açıklamada da sadece AK Parti-CHP koalisyonuna onay verdiğini açıklamıştı. Bahçeli diğer seçenekleri önceki açıklamalarında da reddetmişti.

Devlet Bahçeli geri adım atmadı