Devlet Bahçeli'den Hilmi Özkök'e sert sözler
Ajanslar

bahçeli

Partisinin Ankara'daki İl Başkanları toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde siyasete karışmayan komutanlar vardı.

HEDEF BU KEZ HİLMİ ÖZKÖK

Şah Fırat operasyonundan sonra Genelkurmay başkanı Nejdet Özel'e yönelik sert açıklamalar yapan Bahçeli bu kez de Genelkurmay eski başkanı Hilmi Özkök'ü hedefine aldı.

Bahçeli konuşmasında Çözüm Süreci'nde gelinen son noktada yapılan açıklamalara ilişkin komutanların hiçbir açıklamama yapmamasını eleştirerek şöyle konuştu;

"Döneminde askerimizin başına çuval geçirilmesini izleyen (Genelkurmay eski Başkan Hilmi Özkök) , Erdoğan'ın hocam diyerek hitap ettiği, AK Parti'nin Özel Paşa'sına eleştirilerimzden alınarak bize laf yetiştirmeye çalışan ve kasaptaki ete soğan doğramayan emekli paşa, acaba sen billetin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz edecek cesareti gösterecek misin?

NE DİYECEKSİNİZ?

PKK duruken, bölücülük alıp başını yürümüşken, MHP'ye çatan, MHP'yle polemiğe giren, fakat yüzlerce silah arkadaşlarının demir parmaklıklar arkasına koyulmasına çıtını bile çıkaramayan zevat, sorarım sizlere sürdürecek misiniz? Genelkurmay başkanalarına terör suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı ve isabetli sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan özel insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?"