Diyarbakır Silvan'da terör örgütü operasyonu
AA

Valilikçe ilan edilen ve 01.00'den itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede güvenlik güçlerince Tekel, Mescit ve Selahattin mahallelerinde cadde ve sokak aralarına kazılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, bazı sokaklara bırakıldığı iddia edilen patlayıcı düzeneklerin temizlenmesi ve hizmeti engellenen Halk Sağlığı Merkezi'nin yeniden güvenli şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla operasyon yapıldı.

Diyarbakır Silvan'da terör örgütü operasyonu

700 KİŞİLİK OPERASYON

Asker ve polisten oluşan 700 personelin katılımıyla gerçekleştirilen müdahaleye PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla karşılık verdi. Güvenlik güçleriyle çatışanlardan iki terörist yaralandı.

Diyarbakır Silvan'da terör örgütü operasyonu

TERÖRİSTLERDEN BİRİ HASTANEDE ÖLDÜ

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı terörist öldü, diğer yaralı terörist Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. İlçede gerginlik sürüyor.Diyarbakır Silvan'da terör örgütü operasyonu

Diyarbakır Valiliğince dün ilçede 01.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ve Silvan'ın da aralarında bulunduğu 4 ilçede 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)